Снимка и подробности за премиерата на „Silence” на Мартин Скорсезе

от на 2016-08-09
 

scorsese-andrew-garfield-20160809

Краят на лятото е на месец разстояние, а с него тенденциозно ще отшуми блокбъстър вълната, която в тазгодишните жеги сякаш не (б)е достатъчно освежителна. Затова отправяме поглед към финалните четири месеца на годината, когато се надяваме редица (приятни) филмови изненади да ни вземат ума. Една от тях е дългоочакваният „Silence” на Мартин Скорсезе, който все още не се е сдобил с официална дата за разпространение. По думите на режисьора, всичко „Зависи от Paramount“, но официално филмът ще е завършен някъде през октомври.

Базиран на романа на Шусаку Ендо, с участието на Андрю Гарфийлд, Лиъм Нийсън и Адам Драйвър, филмът ще разкаже историята на двама християнски свещеници, които пътуват до Япония, за да проповядват религията си и да открият своя учител.

Въпреки че сме нетърпеливи да гледаме реализиран мечтания проект на един от любимите си живи режисьори, сме наясно, че може и да не ни огрее тази календарна година, предвид, че други три филма се очаква да излязат с името на Paramount в рамките на 2016 г. Това са „Arrival” на Дени Вилньов, „Allied” на Робърт Земекис, както и „Fences” на Дензъл Уошингтън, така че участието на продуцентската къща в надпреварата за Оскарите вероятно е обезпечено и без попълнението на Мартин Скорсезе.

За финал вижте една изключително стара снимка от филма (не ни питайте защо досега не сме я отразявали – виновни сме!), която представя героя на Лиъм Нийсън:

silence-first-image-20160809

коментари
 
Отговорете »

 
 • Мартин Касабов
  2016-08-09 at 10:44

  Най-чаканият филм за тази (или за следващата) година

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-08-09 at 11:24

  Айде да пускат вече проклет трейлър.

  Отговор

  • radi
   2016-08-09 at 14:39

   Щом се бавят значи има нещо.Може да са го отложили ,щото декември е с 2 силни филма


  • UZUMAKI
   2016-08-09 at 15:11

   БОЖЕ, КАКВО ЗНАЕШ, КОЕТО НИЕ НЕ ЗНАЕМ?!


Коментирайте