Нов поглед към Жокера и „Suicide Squad” на Дейвид Ейър

от на 2016-07-02
 

Малко остана до премиерата на „Suicide Squad” на Дейвид Ейър и рекламната машина на Warner започна да бълва тонове материали, свързани с филма (някои сварваме да представим навреме, други забавяме, трети въобще пропускаме), но засега присъствието на Жокера в тях остава сведено до минимум. По принцип това за нас е плюс – предпочитаме да го видим в целия му блясък в самия филм, но той е едно от нещата, които ни стоят с най-голяма въпросителна, и отвътре ни идва желанието да научим и видим повече за него.

Жокера е и главната причина (но не и единствената) за сегашния ни ъпдейт – през изминалата седмица се появи нова снимка с негово участие (виждате я по-горе), както и кратко задкулисно видео, в което Джаред Лето говори за образа.

Покрай Жокера се възползваме да наваксаме с една пропусната порция нови character постери, както и един доста грозничък международен (в два варианта).

suicide_squad_ver38_xlg suicide_squad_ver39_xlg suicide_squad_ver40_xlg suicide_squad_ver41_xlg suicide_squad_ver42_xlg suicide_squad_ver43_xlg suicide_squad_ver44_xlg suicide_squad_ver45_xlg suicide_squad_ver46_xlg suicide_squad_ver47_xlg suicide_squad_ver48_xlg suicide_squad_ver49_xlg Suicide-Squad-int

 

За финал ви предлагаме два клипа на песни от саундтрака към филма. Единия („Heathens” на Twenty One Pilots) сме го виждали в новината за новия трейлър на удължената версия на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, но го представяме отново, тъй като реално тук е пó на място.

Режисьор на „Suicide Squad” е Дейвид Ейър, а в ролите са Джаред Лето, Уил Смит, Марго Роби, Джай Кортни, Джоуел Кинеман, Виола Дейвис, Адеуале Акинуйе-Агбаже, Кара Делевин, Джим Парак, Адам Бийч, Джей Ернандес, Карън Фукухара, Common, Айк Баринхолц, Реймънд Олубоуале, Скот Истууд и други.

Премиерата на „Suicide Squad” е насрочена за 5 август 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • izumen
  2016-07-02 at 13:45

  Лето е супер.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-07-02 at 14:02

  Лето е супер, ама стайлингът на Жокера продължава да ми е нелепо генгста.

  Отговор

 • izumen
  2016-07-02 at 14:06

  Така е, но във филма може би ще стои добре. Жокерът на Лето е едно от малкото неща, които биха ме накарали да се закарам до киното. Другите две неща са стегнати в тясна поличка.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-07-02 at 17:41

  Не е в поличка, ама карай. 😀 За играта на Лето нямам особени съмнения засега, но подходът към персонажа на ниво трейлъри е… тревожен. Ще видим.

  Отговор

 • Gogoto
  2016-07-02 at 20:35

  А как не сте отразили това досега ми е чудно: http://www.slashfilm.com/nicolas-winding-refn-batgirl/ Иначе за на Лето Джокера нямам особени опасения, както и за целия филм по принцип, всичко изглежда достатъно добре на този етап, а и след Батмана на Афлек съм отворен на тема рискови кастинги.

  Отговор

Коментирайте