WTF трейлър на седмицата: „The Greasy Strangler”

от на 2016-06-09
 
Kaдъp от „The Greasy Strangler“

Kaдъp от „The Greasy Strangler“

Една от най-култовите ни рубрики в последните години почти тотално беше занемарена, но за (рядко) щастие отново намерихме железен повод да се присетим за нея. Джим Хоскинс, който има пръст в антологията „ABCs Оf Death 2“, режисира (по сценарий, написан от самия него в съавторство с Тоби Харвард) откачената, вулгарна и екстравагантна простотия „The Greasy Strangler“. Филмът вече имаше прожекции на няколко фестивала (първата – още през януари в Сънданс), а отзивите, съвсем очаквано, са повече от смесени. След като изгледате NSFW-трейлъра, може би ще добиете приблизителна представа за кретенския мащаб на въпросното… нещо:

Не можем да генерираме кой знае колко конструктивен анализ на горната една минута, но макар да подозираме, че „The Greasy Strangler“ ще е предимно самоцелна и крайно дебилна шок-полюция, все пак бихме се прежалили да видим за какво става въпрос – особено на голям екран (обичаме, когато сред публиката има неподготвени люде, които след определен момент започват възмутено да се изнасят на талази от залата). Фабулата, ако изобщо е от значение, проследява сиромашиите на баща и син, надцакващи се за сърцето на една и съща жена, докато успоредна сюжетна нишка намесва в кашата мазен, лигав и не съвсем човешки образ на психопат, дебнещ из нощните улици невинни жертви, които да удуши… Изясни ли ви се вече картинката? Ако отговорът е не, осигуряваме ви още един жокер – бонбонен диско постер в ретро стил:

The-Greasy-Strangler-poster

The Greasy Strangler“ е с участието на Майкъл Майкълс, Скай Елобар, Джил Гекс, Джон Юан, Сал Куса и Елизабет Де Разо, а сред продуцентите е Илайджа Ууд (чрез неговата SpectreVision). VOD-премиерата ще бъде на 7 октомври, а за да ви светне съвсем пред очите що за ненормални абдали са замесени в проекта, фокусирайте се внимателно върху тази снимка на екипа:

wtft-2-2016

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте