Явно вчера наистина е било крайно време да наваксаме с по-важните новини около чудовищата на Universal, сред които засега са Мумията, Невидимия, Човека-вълк, Булката на Франкенщайн, може би Дракула и каквото там ще играе Ръсел Кроу, защото днес получаваме официален синопсис на „The Mummy”, както и няколко категорично неофициални снимки на Том Круз от снимачната площадка.

Започваме със синопсиса, който е прекалено общ и кратък, но като за първоначална информация, върши работа. Надяваме се скоро (или поне като привършат снимките) да имаме по-подробен сюжет и малко повече информация за главния ни герой – засега за него знаем само, че е бивш военен, а е възможно и това да не е истина. Как точно се сблъсква с древното зло, тепърва ще разберем.

Древна кралица (София Бутела – „Kingsman: Тайните служби”, „Стар Трек: Отвъд”), чиято съдба е несправедливо отнета, би трябвало да е затворена за вечни времена в гробница под безмилостната пустиня. Но в наши дни озлобената кралица се събужда и с нея се пробуждат и ужаси отвъд човешкото въображение.

От необятните пясъци на Близкия изток до скритите лабиринти под съвременния Лондон, „The Mummy” съчетава неочаквано напрежение и вълнения в оригинално превъплъщение, което дава началото на един нов свят на богове и чудовища.

Както писахме в предишната ни новина, Алекс Курцман е режисьор, а компания на Круз и Бутела ще правят Кортни Б. Ванс, Джейк Джонсън, Анабел Уолис и Ръсел Кроу като „персонаж тип доктор Джекил” (ние се надяваме да си е точно той).

В първия ни неофициален поглед към снимачната площадка виждаме Круз и Анабел Уолис, която познаваме предимно от сериала „Peaky Blinders” (където определено не ни е любима). Разбира се, на този етап снимките не носят никаква ценна информация, освен че „The Mummy” действително ще го бъде и то с наистина голяма звезда в главната роля. Шансовете споделената чудовищна вселена на Universal да бъде най-малкото финансов успех стават все по-големи…

Том Круз и Анабел Уолис Мумията Том Круз и Анабел Уолис на снимачната полощадка Том Круз

The Mummy” се очаква по кината на 9 юни 2017. За следващите самостоятелни (или общи) чудовищни изяви засега нямаме премиерни дати, но ще ви държим в течение с развитието на всичките проекти.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. Разбира се, че не е за мене – само твоя си е, влачи 😀