Дж. К. Симънс е комисар Гордън в „Justice League”

от на 2016-03-08
 

Джeй Кей Симънс е комисар Гордън

Награденият с Оскар актьор от „Камшичен ударДж. К. Симънс ще изиграе ролята на комисар Джeймс Гордън в режисирания от Зак Снайдър „Justice League”, който ще обедини всички по-известни супергерои на DC Comics, сред които Батман, Супермен, Жената-чудо, Аквамен и Флаш. По всяка вероятност комисар Гордън ще намери място и в предстоящите самостоятелни филми за Батман, дело на Бен Афлек (Симънс и Афлек ще се срещнат и в предстоящия трилър „Счетоводителят” с премиера на 7 октомври).

Джим Гордън бе последната по-значима роля в „Justice League”, зад която нямаше актьор. Последно Амбър Хърд бе избрана за Мера, любимата на Аквамен, който ще се появи още в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” . В комиксовото кино Дж. К. Симънс ще остане запомнен с ролята си на Джей Джона Джеймисън в трилогията на Сам Рейми за Спайдър-мен и дори наскоро бе запитан дали няма шанс да се завърне като главния редактор на Daily Bugle. Нямаме съмнения, че Симънс ще се справи отлично с ролята на комисар Гордън, но нямаше да откажем и Брайън Кранстън. Комисар Гордън за последно бе изигран на големия екран от титаничния Гари Олдман в трилогията на Кристофър Нолън за Черния рицар.

Снимките на „Justice League” започват следващия месец, а Дж. К. Симънс ще се присъедини към сериозния актьорски екип на филма в лицето на Бен Афлек, Хенри Кавил, Ейми Адамс, Гал Гадот, Рей Фишър, Джейсън Мамоа, Езра Милър. Премиерата е 17 ноември 2017 г.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте