Масивен снимков поглед към шести сезон на „Игра на тронове”

от на 2016-02-12
 

Игра на тронове

Премиерата на 6-ти сезон на „Игра на тронове” е след малко повече от два месеца и съвсем скоро рекламните материали (включително и така жадуваният първи трейлър) ще завалят отвсякъде и в големи количества. На този етап обаче имаме само един (възпоменателен?) постер на Джон Сноу, кратък тийзър трейлър, припомнящ ни, че в този сериал никой не е застрахован от смъртта, и три промо-клипа с развяващи се бойни знамена. Затова с голям ентусиазъм приветстваме доста сериозното количество разпространени от HBO снимки, които ни предлагат първия истински поглед към новия сезон.

На снимките ще откриете огромна част от познатите ни герои – някои изглеждат точно както ги помним от последния път, в който ги видяхме, други са тотално променени, а трети пък липсват напълно. Преценете сами дали сред кадрите има улики, които да подскажат каква е тяхната съдбата и какво можем да очакваме от историята като цяло (знаете, че тя в доста отношения вече изпреварва книгите на Джордж Р. Р. Мартин).

Подробности за сериала и новите актьорски попълнения в предстоящия сезон, сред които са Иън Макшейн, Макс фон Сюдов и Пилоу Асбек, може да откриете в новините ни до момента. Също така може да видите и специалния епизод на подкаста ни Inglourious Kunts, посветен на сериала и книгите на Джордж Р. Р. Мартин.

Премиерата на 6-ти сезон на „Игра на тронове” е 24 април 2016.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте