Ръсел Кроу

И друг път сме споделяли колко искрено се възхищаваме на разнопосочните търсения (вече и режисьорски) на Ръсел Кроу, както и на палитрата му от актьорски превъплъщения – нали помните как в три поредни години в самото начало на ХХI век беше номиниран за „Оскар” за главна мъжка роля и отнесе една награда? За момента не е ясно какъв точно ще се окаже резултатът от „Fathers And Daughters” на режисьора Габриеле Мучино – може да е сълзлива мелодрама или пък силна емоционална драматична история, но едно е сигурно – след като мистър Кроу е замесен, филмът ще привлече внимание. Ето първите трейлъри:

http://www.youtube.com/watch?v=hheVp_skFIY

http://www.youtube.com/watch?v=ZHDjGktL17A

Сценарият е на Брад Деш и фигурира в прословутите „Черни списъци”, за които стриктно ви информираме. Освен Ръсел в ролята на любящия татко, във филма участват още Аманда Сейфрид (като порасналата му дъщеря) и Арън Пол (като гаджето на Кейти). Изборът на актьорите за главната действаща тройка персонажи е отличен. От видяното оставаме с впечатление, че поне Кроу и Сейфрид разбират прекрасно своите герои, а и Кайли Роджърс в ролята на малката Кейти също изглежда вдъхновяващо. Ето и официалния синопсис на филма:

Носителят на награда „Пулицър” Джейк Дейвис трябва да се бори със света, когато фатална автомобилна катастрофа стоварва върху плещите му цялата отговорност за отглеждането на 5-годишната му дъщеря Кейти. Обзет от вина за смъртта на съпругата си, той се бори с ежедневието и със свръхзагрижени роднини, които уж за доброто на детето искат да я отнемат от него… Разказът прескача от съвремието към 80-те години и обратно, за да научим как 30-годишната Кейти се бори с демоните, наследени от бурното ѝ детство и как Джейк с цената на всичко се съпротивлява на обстоятелствата, които му пречат да задържи дъщеря си…

Във филма участват още Брус Грийнуд, Даян Крюгер, легендарната Джейн Фонда, Джанет МакТиър, Октавия Спенсър, Кувенжане Уалис и други. „Fathers And Daughters” ще се появи на екран в през октомври и ноември, като дестинациите засега са Италия, Япония, Холандия и Испания. Очаква се появата на щатски дистрибутор, за другата част на Европа все още няма яснота.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Обичам Ръсел Кроу и бих гледал всеки филм с негово участие. Ще гледам и този … само тоя Арън Пол и песничката на Майкъл Болтън ме притесняват малко, ама каквото е – такова 🙂

  2. Арън Пол принципно е як, но и мен Майкъл Болтън ме тревожи. 😀