Трейлър на „Westworld” на НВО с Ед Харис и Антъни Хопкинс

от на 2015-08-11
 

Westworld - Ед Хрис

След като преди месец с радост посрещнахме официалните снимки, с които дойде и добрата новина, че НВО не са се отказали от подготвяния от Джонатан Нолан и Дж. Дж. Ейбрамс телевизионен сериал по „Westworld” на Майкъл Крайтън, сега посрещаме и първия трейлър. Той не предлага кой знае колко, но все пак ни дава добра представа за естеството на сериала и (очаквано за НВО) за високите му кинематографични качества.

Това, което знаем за „Westworld”, е, че ще бъде „мрачна одисея за зараждането на изкуственото съзнание и бъдещето на греха” и за разлика от оригинала, ще бъде съсредоточен върху роботите, а не върху хората. Едноименният филм на Крайтън разказва за високотехнологичен увеселителен парк за възрастни, в който една от атракциите – робот-каубой – се разваля и всява хаос и ужас сред нищо неподозиращите посетители на парка, сред които е и главният ни герой Мартин.

Пилотният епизод на „Westworld” е написан и режисиран от Джонатан Нолан (сценарият е в съавторство със съпругата му Лиса Джой), който е и изпълнителен продуцент наравно с Дж. Дж. Ейбрамс, Джери Уайнтрауб и Брайън Бърк. В ролите са Ед Харис, Антъни Хопкинс, Еван Рейчъл Уд, Джефри Райт, Джеймс Марсдън, Родриго Санторо, Танди Нютън, Миранда Ото, Шанън Уудуард и други.

Премиерата на „Westworld” ще бъде през 2016 г.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте