Първи трейлър на зомби драмата „Маggie“

от на 2015-03-26
 

Абигейл Бреслин

Секундите, които мернахме преди няколко месеца от постапокалиптичната хорър драма със зомбита „Maggie“ на Хенри Хобсън, не ни разкриха кой знае какво от предстоящия проект с Арнолд Шварценегер и Абигейл Бреслин, но бяха достатъчно, за да заявят един по-сериозен и емоционален тон. Вчера пък най-сетне имахме възможност да изгледаме и първия пълен трейлър:

…който затвърди очакването за по-сдържан откъм екшън и ужас, но същевременно наблягащ силно на драматизма филм. Иронията е, че когато се чу, че Шварценегер ще участва в заглавие, разказващо за зомбита, всички си мислеха, че ще видят едва ли не микс между „Командо“ и „Зората на мъртвите“, а не претендент за актьорски „Оскар“. Добре де, това за „Оскар“-а може и да е пресилено, но е факт, че бат‘ Арни изглежда много удачно в ролята на отчаян и страдащ по болната си щерка баща.

Е, може би боядисаната му прическа малко ни вади очите, но това е бял кахър, останалото по-скоро ни допада доста и чакаме „Maggie“ на 8-ми май в по-добрите страни, а скоро след това – надяваме се – по някакъв начин и у нас.

коментари
 
Отговорете »

 
 • HC
  2015-03-26 at 15:25

  Според някои хора филмът навява deja-vu на The Last of Us.
  На бате Арни му е време да се пенсионира от екшън брадвите, на които налита, или да се пенсионира изобщо. Наистина стои на място в трейлъра, но все пак за това са и тейлърите.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-03-29 at 20:57

  Може би точно това му трябва на бат’ Арни – сдържан филм, а не отчаян опит да бере съсухрените лаври от осемдесетарските си екшъни.

  Отговор

 • suicidal
  2015-05-15 at 00:02

  Някой гледа ли го това?

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-04-23 at 20:05

  Да, може да се пропусне… но не е и супер фейл.

  Отговор

Коментирайте