Наближава щатската премиера на режисьорския дебют на Ръсел КроуThe Water Diviner” и в тази връзка, преди няколко дни Warner Bros. представиха нов трейлър на филма. Той не се различава кой знае колко от предишните реклами, които видяхме до момента, но все пак си заслужава да му хвърлите едно око.

The Water Diviner” разказва за австралийски фермер, който четири години след битката при Галиполи в Първата световна война заминава за Турция, за да търси синовете си, които са изчезнали по време на военни действия.

http://www.youtube.com/watch?v=Eq3_PAJvAHc

The Water Diviner” получи доста положителни отзиви, а както вероятно сте видели в трейлъра, спечели и три награди (включително и за най-добър филм) на Австралийската киноакадемия. Явно Кроу добре си е изпипал нещата, точно както очаквахме на базата на подхода, който има към ролите си. Надяваме се, че ще можем да видим филма и у нас.

Вижте и един нов плакат ала „Красив ум”.

плакат

Режисьор на „The Water Diviner” е Ръсел Кроу, който е и изпълнител на главната роля, а сценарият е дело на Андрю Найт и Андрю Анастасиос. В останалите роли са Олга Куриленко, Джай Кортни, Стив Бастони, Изабел Лукас, Райън Кор, Майкъл Дорман, Дилън Джорджиадис, Деймън Хериман, Йълмаз Ердоган, Чем Йълмаз и други.

Американската премиера е 24 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *