Сара Дюмон

Модата на възкръсналите мъртви отказва да хвърли топа. На дневен ред е хорър комедията „Scouts Vs. Zombies“, в която, както заглавието добре подсказва, група бойскаути се заемат да упражнят уменията си по оцеляване в директен сблъсък с кръвожадни зомбита, след като смъртносносна зараза достига града им.

Кастът включва хлапетата Тай Шеридън, Джоуи Морган и Логън Милър, а сред главните попълнения е хормоналният активатор Сара Дюмон (на снимка горе), която ще влезе в ролята на лошо момиче с благородна фабулна функция. Терминаторска подробност: във филма ще участва и Патрик Шварценегер – младокът явно е решил доста упорито да следва поне една от трите големи кариери на легендарния си татко, който пък от своя страна също наскоро се захвана със зомби проект („Maggie“).

Снимките на „Scouts Vs. Zombies“ стартират след броени дни, а режисьор е Кристофър Ландън („Paranormal Activity: The Marked Ones“), което леко ни попарва надеждите. За сметка на това сценарият, въпреки че е дело на особено непопулярни имена, се слави из холивудските среди като доста свеж и обещаващ, така че не само заради апетитната Сара, но и заради сюжета възнамеряваме да метнем минимум две очи на филма, когато се появи по екраните.

Премиерната дата на този етап обаче е неизвестна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *