Лина Хийди

Мъжкото момиче Лина Хийди, която всъщност е повече MILF, отколкото момиче, свързваме основно с два понашумели екшъна („300“ и „Дред“) и с два не по-малко нашумели сериала (в единия е богородицата Сара Конър, а в другия – кралицата на инцеста Церсей Ланистър), като по всичко личи, че скоро има шанс да я видим в още една не съвсем нежна роля. Проектът носи името „Jacqueline Ess“ и е адаптация по разказ на великия ливърпулски хищник Клайв Баркър.

Оригиналното произведение на британеца всъщност се казва „Джаклин Ес – последна воля и завещание“ и е включен във втория том на класическата хорър поредица „Кървави книги“, която не само се намира на български език, но и четенето й е особено препоръчително. Историята ни запознава с фатална красавица, която има кошмарната способност да трансформира по ужасяващ начин човешката анатомия – при това единствено със силата на ума. Наситен със секс, зрелища и естетическа гротеска ,„Джаклин Ес – последна воля и завещание“ е изключително удоволствие за жанровите библиофили, а ако екранизацията се окаже сносна, от това ще намажат и жанровите киномани, така че палците ни отсега посиняват от стискане.

Jacqueline Ess“ е с продуцент Рейвън Банър, а за режисьор се спряга дебютант –Йованка Вукович, която е написала сценария заедно с Крисчън Франсис.

Е, чакаме… и треперим от вълнение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Чакаме, чакаме… още онзи ден като го прочетох на профила на Баркър. Трябва пак да прочета, да си припомня разказа 🙂