Super Bowl рекламата и нов плакат на „Ной” на Дарън Аронофски

от на 2014-01-30
 

Малко се изненадахме, че отново е това време на годината. Но да, в неделя е най-голямото спортно събитие в САЩ Super Bowl – финалът за определянето на шампиона им по американски футбол, по време на който, както вероятно знаете, по традиция се излъчват реклами на някои от най-големите и очаквани филмови заглавия до края на годината. Също така по традиция, част от тези реклами се появяват в нета няколко дни по-рано. Подобен е случаят с „Ной” („Noah”) на Дарън Аронофски.

Ако трейлърите, които сме виждали до момента не са ви допаднали, не очаквайте този 30-секунден клип да преобърне отношението ви. Ако пък сте като нас и рекламите не са ви се видели чак толкова лоши, имате вяра в Аронофски и сте умерени оптимисти по отношение на филма, почти сигурно е, че епично ориентираният спот ще ви допадане. Вижте го.

В добавка към 30-секундния спот можете да видите и най-новия „дъждовен” плакат на филма, който се появи в нета преди няколко дни.

Ной - плакат

Режисьор на „Noah” е Дарън Аронофски, а в ролите ще видим Ръсел Кроу, Антъни Хопкинс, Дженифър Конъли, Рей Уинстън, Ема Уотсън, Дъглас Буут, Логан Лерман, Дакота Гойо, Кевин Дюранд и др.

Премиерата е 28 март 2014.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2014-01-30 at 13:52

  Кроу все едно е на ЖП линия, а влакът зад него вече се задава. 😀

  Отговор

 • nema
  2014-01-30 at 14:09

  Поредната боза. Драйфа ми се. Добре, че поне има торенти за подобен род филми.

  Отговор

 • Emo
  2014-02-01 at 17:23

  С този режисьор думата „боза“ е меко казано неуместна. Виж първо филма! Най-яко е, когато някой каже „мразя краставици“. „Ял ли си краставици?“ – „Не.“ 😀 😀 😀

  Отговор

 • 2014-02-02 at 12:16

  100% съм съгласен с Emo! :)

  Отговор

Коментирайте