Update: Както беше обещано, късно снощи дебютира първият пълен трейлър на четвърти сезон на „Игра на тронове”. След умопомрачителното (особено за тези, които не са запознати с творчеството на Мартин) развитие на историята от края на миналия сезон, очакваме тази година интересът към сериала да е огромен и той да привлече най-голямата си зрителска аудитория до момента.

Познавайки изходния материал сме сигурни, че новият сезон няма да разочарова, нито верните си привърженици, нито новоспечелените си фенове, а първият трейлър определено е доказателство в полза на тази ни позиция. Вижте!

Следва оригиналната ни новина от 11.01
––-

Премиерна дата и кратки тийзърчeта за 4-ти сезон на „Игра на тронове”

Много накратко: преди няколко дни стана известна датата, на която ще дебютира свръх очакваният четвърти сезон от супер-успешния сериал на HBO „Игра на тронове” – който разбира се, е екранизация на романите от поредицата „Песен за огън и лед” на Джордж Р. Р. Мартин, а вчера се появи информация и за първия трейлър.

Първият епизод от новия сезон ще се появи по екраните в неделя 6 април 2014, а трейлърът се очаква още утре вечерта – според информацията, той ще дебютира пред един от най-обещаващите нови сериали на HBO „True Detective”. За да ни подгреят за събитието, от НВО разпространиха пет няколкосекундни тийзърчета, които можете да видите по-долу. Не са кой знае какво, но стават като за залъгалка и дразнене – поне на нас веднага ни се прищя да видим повечко.

Новите 10 епизода от четвърти сезон ще покриват втората половина от третия роман от поредицата, озаглавен „Буря от мечове”, и ще ни предложат още нови, интересни обрати и разбира се, смърт. Duuuuh!

Още веднъж, премиерата е предвидена за 6 април 2014, а първият трейлър ще може да видите утре вечер или най-късно понеделник сутринта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Дали пък това няма да е последният гледаем сезон, преди всичко да се превърне в непоносима скука? 🙁