Що се касае новинарското представяне, на „Visitors” на Годфри Реджо не му върви още от времето, когато се казваше „The Holy See”. Въпреки че „Koyaanisqatsi” е един от филмите, променили живота ни (и дълго време беше най-любимият ни филм на всички времена), и въпреки че перспективата след края на „Qatsi” трилогията да видим нов общ проект на Реджо, Джон Кейн и Филип Глас ни изпълва с възторг и кеф ей до тука, по незнайни за нас причини се мотаем адски много в отразяването му.

От седмици първият трейлър на филма и едно изключително приятно интро стояха и чакаха да ги представим и докато се накумим интрото беше свалено и сега не можем да го открием никъде. Слава богу, трейлърът още стои и се радваме, че поне него ще можем да ви покажем. А дупката от липсващото видео ще запълним с един стар удължен вариант на трейлъра, в който филмът още е със старото си заглавие.

http://www.youtube.com/watch?v=-DieLfWWf0w

http://www.youtube.com/watch?v=dhoJ4UjjzPw

За разлика от „Qatsi” трилогията и подобните „Baraka” и „Samsara”, „Visitors” ще предлага актьорски изпълнения и специално хореографирани сцени, които служат на целите на филма „с помощта на технологиите и трансцедентална емоционалност да отведат зрителя до „Луната и обратно” и да го конфронтират със самия себе си”.

Visitors”, който се представя от Стивън Содърбърг (между другото той ни напълни душата, споделяйки как всички са взаимствали стила на Реджо и как сега ще трябва да се постараят далеч повече, ако искат да откраднат нещо и този път), ще дебютира на фестивала в Торонто, а ние нямаме търпение да го гледаме.

Вижте и два тийзър постера.

Visitors

Visitors

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *