Нов официален поглед към „Невероятният Спайдър-мен 2” на Марк Уеб

от на 2013-04-22
 

Само преди пет дни видяхме няколко прелюбопитни снимки от снимачната площадка на „Невероятният Спайдър-мен 2” на Марк Уеб, сред които акцент беше първият ни поглед към Джейми Фокс като основния злодей на филма Електро, и ето, че имаме нова възможност да хвърлим поглед към филма.

Снимките идват от туитър акаунтите на режисьора Марк Уеб (Marc Webb) и Дейн ДеХаан (Dane DeHaan) и са първият ни официален поглед към Хари Озборн и тоталния „нърд” Максуел Дилън – електротехникът, който след нещастно съприкосновение със светкавица се превръща в злодея Електро. Вижте ги.

Дейн ДеХаан

Джейми Фокс

Дейн ДеХаан, който по принцип е малко “weird” (за протокола обаче, определено ни радва), изглежда чудно като Хари Озборн и смятаме, че ще се справи отлично с ролята. Дали обаче ще е по-добър от Джеймс Франко, предстои да видим.

Джейми Фокс е без коментар – с тази причесчица и фенската Спайдър-мен стеничка, която си е спретнал. Вижте и едно видео, в което той хвърля малко повече светлина върху образа на Максуел Дилън и отношението му към Спайдър-мен.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен 2” отново ще е Марк Уеб, а в ролите са Андрю Гарфийлд (Спайдър-мен), Ема Стоун (Гуен Стейси), Джейми Фокс (Електро), Дейн ДеХаан (Хари Озборн), Шайлин Уудли (Мери Джейн Уотсън), Пол Джамати (Носорога), Сали Фийлд (леля Мей) и Колм Фиор.

Премиерата е насрочена за 2 май 2014.

коментари
 
Отговорете »

 
  • UZUMAKI
    2016-08-02 at 19:44

    Електро беше доста як… и като цяло филмът ми се стори незаслужено оплют – беше в пъти по-ентъртейнинг от предния, а и екшънът изглеждаше страхотно.

    Отговор

Коментирайте