Снимките на „Невероятният Спайдър-мен 2” текат вече от няколко седмици и отвсякъде изскачат кадри (къде официални, къде не) от снимачната площадка и от самия филм, но все не намирахме време да им обърнем внимание – настроението ни по адрес на този филм, поне засега, не е на такова ниво, че да показваме всяка втора снимка, която се появи.

Вчера обаче в интернет се появиха неофициални кадри от снимачната площадка, които няма как да пропуснем, тъй като са първия ни поглед към основния злодей на филма Електро (Джейми Фокс).

Честно казано, Фокс мяза на представител на някое от на’ви племената от „Аватар 2”, но имайки предвид че снимките са неофициални, не можем да съдим за героя още отсега. Като се добавят малко ефекти, в самия филм нещата ще изглеждат малко по-различно.

Както казахме в началото, тези дни в нета дебютираха доста снимки, които така и не ви показахме, затова сега се възползваме от възможността да наваксаме с по-интересните от тях, представени лично от режисьора Марк Уеб, чрез twitter акаунта му.

Първо е кадър, както се изразява самият Уеб, на това какво се случва, когато се опиташ да напишеш фиш на Електро.

Следва поредица от снимки, чиито акцент е „The Ravencroft Institute for the Criminally Insane”, където в един или друг момент би трябвало да се подвизава Електро – на една от тях виждаме Колм Фиор, най-вероятно като директора на заведението.

Накрая са две снимки с акцент Б. Дж. Новак и „Оскорп” – обяснението на Уеб е, че „Dunder-Mifflin” завзема „Оскорп”, така че връзка има, само дето още не е ясно каква.

Най-най-накрая завършваме с една галерия от неофициални снимки от снимачната площадка.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен 2” отново ще е Марк Уеб, а в ролите са Андрю Гарфийлд (Спайдър-мен), Ема Стоун (Гуен Стейси), Джейми Фокс (Електро), Дейн ДеХаан (Хари Озборн), Шайлин Уудли (Мери Джейн Уотсън), Пол Джамати (Носорога), Сали Фийлд (леля Мей) и Колм Фиор.

Премиерата е насрочена за 2 май 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. „Hoвата“ Мери Джейн е направо потресаваща. Добре, че я изрязаха от филма.