Очакваме „Jack the Giant Slayer” с присвито сърце и силно се надяваме това да се окаже един от онези случаи, в които трейлърите изглеждат ужасно, но самият филм е най-малкото симпатичен. А причината, поради която се надяваме, е Брайън Сингър, който според нас е чудесен режисьор и не ни се иска да го виждаме да се препъва сериозно – що се отнася до „Валкирия”, ние сме едни от хората, които не го намират за лош филм.

Сингър е и причината да не сме се отказали да следим развитието на рекламната кампания на филма, която до момента ни е като за някоя приказна екранизация на „Холмарк” и поредното доказателство за това е новият екшън ориентиран трейлър. Все пак трябва да отбележим, че той е най-добрият трейлър на филма до момента.

http://www.youtube.com/watch?v=ZVaHqNm_M-o

Определено екшънът внася подобрение, но все още по-голямата част от картинката и най-вече ефектите, начело с гигантите, изглеждат кофти. Продължаваме да се надяваме, че ще ги оправят до премиерата, макар че тя е зад ъгъла и няма никакво време.

За финал вижте и два кратки клипа от филма:

Режисьор на „Jack the Giant Slayer” е Брайън Сингър, а сценарият е дело на Кристофър МакКуори, Дарън Лемке и Дан Стъдни. В ролите са Никълъс Холт, Юън Макгрегър, Станли Тучи, Йън Макшейн, Уорик Дейвис, Бил Най, Еди Марсан и Елинор Томлинсън.

Премиерата е 1 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Страшно приятно филмче. И на мен не ми харесаха трейлърите, но му дадох шанс.
    Препоръчвам горещо на всеки, който обича приказки на големия екран. Защото си е задължителен за него. 🙂

  2. Приказка, колко по-добър можеше да бъде все пак.
    Добре бяха навързали нещата, ефектите бяха страхотни(малкото случаи в които след 3д не ме цепи тиквата), забавен. Има некви малки кусурчета, но на кой му пука това е приказка.