След торнадото „злините” продължават – появи се нов постер на „Oz the Great and Powerful”, в който очевидният акцент са островръхата шапка, стегнатият бюст и стройните бедра на едната лоша вещица, предполага се – на Запада и най-вероятно това е Еванора. В трейлъра не изглеждаше така, но колкото и да е странно, радва окото.

Чудим се дали е позеленяла като реверанс към класическия филм от преди 70-тина години, или от яд, или в тон с окръжаващата я природа – толкова пищна и пълна с живот, че чак да ти замирише на чист въздух. Така е в Оз… или поне така е видял нещата Сам Рейми. Преди около 30 месеца за първи път споменахме за проекта, тогава бяха други времената, режисьорите и актьорите, а сега вече е време за „подковаване” на публиката, че премиерната дата наближава. Бъдете спокойни – всяка от триото вещици ще си има отделен плакат, ще очакваме в скоро време и другите визии.

Oz the Great and Powerful - постер на Злата вещица

Oz the Great and Powerful” разказва за цирковия илюзионист Оскар Дигс (Джеймс Франко), който се озовава насред Оз, след като балонът му е отнесен от торнадо. Там той попада по средата на битката между три вещици, Теодора (Мила Кунис), Еванора (Рейчъл Вайс) и Глинда (Мишел Уилямс), които съвсем не са убедени, че именно той е Великият майстор на магията, когото всички очакват. Оскар открива, че ако иска да спаси Оз от надвисналата заплаха, ще трябва да се превърне не само в могъщ магьосник, но и в добър човек.

Режисьор е Сам Рейми, а в ролите са Джеймс Франко, Мила Кунис, Рейчъл Вайс, Мишел Уилямс, Зак Браф, Тони Кокс, Абигейл Спенсър и др.
Премиерата е 8 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Рейчъл Вайз така си го нахака с тази роля. Милка е къде, къде по-голяма противня и ролята би и заспала!
    Отвратително ми напомня на Алиса.