Тийзър трейлър и постер от 3-ти сезон на “Игра на тронове”

от на 2012-11-20
 

В края на март 2013-та (31-и, ако трябва да бъдем точни) предстои стартът на третия сезон на супер-успешния фентъзи сериал „Игра на тронове”, който, както вероятно знаете, е екранизация по бестселър поредицата на Джордж Мартин „Песен за огън и лед”.

В тази връзка от НВО, които стопанисват сериала, вече задвижиха маркетинговия си отдел и първите тийзър трейлър и плакат са вече факт. Разбира се, предвид ранния етап, те не предлагат никакви кадри или любопитни разкрития от историята, а представляват графично представяне на премиерната дата и на заглавката. Все пак тийзър трейлърът предлага и глас зад кадър, който загатва какво бихме могли да очакваме.

Игра на тронове

Трети сезон на „Игра на тронове” е създаден по първата половина на третия роман от поредицата, озаглавен „Буря от мечове” (най-любимият ни от всички публикувани до момента), който предлага огромно количество изненади и неочаквани обрати и нямаме търпение да ги видим претворени на екран.

Както вече стана ясно, премиерата е 31 март 2012.

коментари
 
Отговорете »

 
 • MKT
  2012-11-20 at 13:22

  Сапунен сериал със средновековен сетинг, чат пат някой дракон и толкова секс и кървища, колкото може да се пусне по телевизията…

  Отговор

 • Алекс
  2012-11-20 at 14:02

  @MKT Сапунен сериал пък кръв и дракони.

  Харесва ми как леко променят историята за телевизионните серии, така очакваш нещо ново.

  Отговор

 • MKT
  2012-11-21 at 01:09

  Сапунката си е сапунка.
  Драконите и циците са за нърдовете, а кървищата за всички останали.

  Отговор

Коментирайте