Сценарна сигурност за „Star Wars VІІ”

от на 2012-11-12
 

Майкъл Арнд

Добре е да четете новината седнали. Предупредихме ви!
Пред-продукционният период на „Star Wars VІІ” вече е започнал.
Дали до момента йезуитски не стискахме палци, очи и каквото можем, само и само слуховете да се разминат? Разбира се, че да. Дали не си мислехме, че чичо Джордж е решил да дразни нарочно покрай „пенсионирането” си и затова пуска разни слухове за трета трилогия? Честно – да. Ала ето, дойде опровержението. Под формата на начални „наброски”, подписани от носителя на „Оскар” за сценария на „Мис Слънчице” и на Оскарова номинация за „Играта на играчките 3Майкъл Арнд.

Вече е официално – ангажиментът на г-н Арнд включва сценарна работа по епизод VІІ, или паралелно, или непосредствено след като приключи с ангажимента си към втората част от „Игрите на глада” – „Възпламеняване”. Той вече е написал свои разработки (скромно, в рамките на около 40-50 страници) на бъдещите три нови глави в киновселената на „Star Wars”. Но най-голямата неизвестна все още стои невъзмутимо на режисьорския стол. От това съдбоносно решение ще зависи цялостното развитие по-нататък – насоки в сюжета, кастинг-подробности – всичко! Вече стана ясно, че Лукас ще влезе (образно казано) в ролята на малък Йода, който ще наблюдава развитието на проекта от рамото на Катлийн Кенеди.

Та, в общи линии – неизбежно е, срещата с началото на новата трилогия предстои през 2015 година.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2012-11-12 at 13:58

  Големият въпрос е – на кого му пука от всичко това?

  Отговор

 • heinrich
  2012-11-12 at 14:46

  Силвър.. прав си 😉

  Отговор

 • 2013-01-25 at 01:11

  Явно на J.J. му пука! Да видим какво ще се получи!

  Отговор

 • 2013-01-30 at 18:03

  На мен ми пука!

  Отговор

 • 2013-02-06 at 17:35

  Много ми е интересно от къде черпите тази информация, че режисьорът ще дава насоки в сюжета на сценариста. Посочете източник, моля. Защото аз просто не мога да си представя кой американски продуцент, особено мощен като Дисни, ще позволи на режисьора да се бърка в работата на сценариста, освен ако самият режисьор не е и продуцент.

  Отговор

Коментирайте