Тенденциозно е, да – обаче в каквато и вариациия на участие да се забърка Били Кристъл, пак ще искаме да го видим. Времето е безмилостно към всички, очевидно и към чувството за хумор на сценаристите, защото колкото по-често посягат към семейни теми, толкова по-изчерпани се оказват – и откъм идеи, и откъм смешки. Но когато Кристъл, дори и видимо остарял, се появи в кадър – ние винаги ще очакваме от него най-доброто.

Партньорският дует с Бет Мидлър е много обещаващ. Подсеща за асоциация с Дъстин Хофман и Барбра Стрейзанд във „Fockers”-поредицата, като тук може би по-сериозно излиза на преден план връзката между поколенията, умението да се общува със собствените деца и с децата на децата – ето такива важни въпроси. Които, надяваме се, ще бъдат поднесени с хумор и сатира, и с известна доза самоирония относно „родителския надзор” и различния подход към всички променливи в едно динамично, съвременно семейство. Сюжетът е дълбоко семейно-ориентиран и съвсем закономерно премиерната дата на „Parental Guidance” ще бъде на Коледа.

Ето какво гласи синопсиса на филма:

Дядо Арти и баба Даян се съгласяват да гледат внуците си за едно определено време, когато дъщерята и зетят са ангажирани с важни служебни дела. Но проблемите на 21 век се сблъскват със „старата школа” на Арти и Даян и тогава строги правила влизат в сила, компромисите сплотяват семейството, а любовта е наистина навсякъде.

Режисьор на „Parental Guidance” е Анди Фикман, главните роли са отредени на Били Кристъл и Бет Мидлър, участват още Мариса Томей, Том Еверет Скот и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *