Нов кино трейлър на „Cloud Atlas”

от на 2012-09-07
 

Не разбираме какво толкова са оплакваха Уашовски и Тиквер, че било трудно да се направи типична реклама на „Cloud Atlas” – вярно е, че филмът по никакъв начин не може да се определи като типичен или „лесно продаваем” за масовата публика, но когато ни представиха първия, 6-минутен трейлър, режисьорите настояваха, че това е едва ли не единственият начин да представят сложния си филм.

Може и да е бил първият, но със сигурност не е единственият, защото сега, след като гледахме стандартния трейлър от 2 минути и половина… идеален си е! Вижте го и вие.

Прави ни впечатление, че филмът е категория R заради „violence, language, sexuality/nudity and some drug use”, което със сигурност е вярно (и категорично не е проблем за нас), но някак не се връзва със самия трейлър.

Общо взето, единственото, което ни притеснява малко по-сериозно, е как ще изглеждат актьорите в някои от ролите си – нямаме никакъв проблем с идеята да играят повече от един герой, различни раси и националности в различни епохи, но гледайки Джим Стърджис, който говори с Бае Дуна… като че ли или тя ще е гримирана абсурдно и с ужасна перука, или той ще прилича на топяща се восъчна кукла. Дано във филма да не е толкова разсейващо.

Екранизация по едноименния роман на Дейвид Мичъл, „Cloud Atlas” е режисиран от Том Тиквер и Анди и Лана Уашовски, а в ролите ще видим Хюго Уийвинг, Сюзън Сарандън, Джим Броудбенд, Бае Дуна, Бен Уишоу, Том Ханкс, Хали Бери, Джеймс Д’Арси, Джим Стръджис и Хю Грант.

Официалната премиера е 26 октомври 2012.

коментари
 
Отговорете »

 
 • street dog 3
  2012-09-08 at 01:07

  Съдейки по трейлъра визуално изглежда супер, дано само да е интелигентно направен и сложният сюжет да бъде лесно разбираем, че много ми се гледа нещо от сорта на Inception.

  Отговор

 • 2012-09-13 at 14:40

  Мненията за филма са силно поляризирани – каква изненада. Ще видим дали някой ще се излъже да го покаже у нас, за да видим истината със собствените си очи.

  Отговор

 • Milbo
  2012-09-14 at 02:01

  Roger Ebert пише: „I know I’ve seen something astonishing, and I know I’m not ready to review it“ И после: …Moment by moment, scene by scene, story by story, I was enthralled….“

  Аз съм в групата на нетърпеливите, защото имам чуството, че се е получило може би нещо цялостно …

  Отговор

 • 2012-09-14 at 16:05

  Жако само, че Ибърт напоследък е доста неадекватен. Направо не мога да повярвам на какви филми какви оценки дава.

  Отговор

 • suicidal
  2012-11-08 at 11:39

  честито на печелившите – http://www.prozoretz.com/?act=products&do=details&id=1514

  Отговор

 • heinrich
  2013-01-05 at 19:08

  Жалко, че не пуснахте ревю на филма.
  Онзи ден го гледах.
  Някак какво да говоря. Просто прекрасен филм :)
  Който не го е гледай да отиде и задължително да го гледа. Не съм чел книгата и не мога да правя съпоставки с филма…
  Честно казано не видях нещо кой зна е колко брутално (дса не кажа, че изобщо няма) та фила е R..ама карай да върви. колкото до многопластовите роли. Просто всички актьори се справят прост чудесно с различните герой. Нв иждам минуси. Честно казано половината изобщо няма да ги познаете, така че в това отношение филма се справя просто повече от перфектно… Някой заслужава оскар за грим най малко….
  Филма е доста сложен за гледане и ако не гледате внимателно ще го „изпуснете“
  Даже мисля да си го пусна пак, защо има доста неща, които не разбрах и препрадките във филма са прекалено много и трудни за разбиране, че дори в повечето случай човек ще се обърка. Иключително доре са показани за сложността и комплексността си по доста интересен и оригинален начин. Дори и аз не схванах всичките, а съм сигурен, че съм и изпуснал..
  Няма да коментирам повече. Просто одитеде и гледайте филма. Това е един от най запомнящите се филми за 2012… Поне за мен 😉

  Отговор

 • M.Knox
  2013-01-05 at 20:31

  Да, защо все още няма ревю?

  Отговор

Коментирайте