Така се получи, че в последно време главният ни „Deadpool” отговорник не е на линия (учението изисква своите жертви ), а всички останали „тактично” се ослушвахме, в резултат на което сме изостанали с месеци в отразяването на филма – последната ни новина е от началото на април. Срамота, ама какво да се прави, като пропуснеш едно нещо и останалите заминават лесно.

Сега обаче сме изправени пред дебютирането на първия нецензуриран трейлър – според информацията той ще бъде представен от Райън Рейнолдс този вторник в шоуто на любимия ни Конан О’Брайън – и решихме, че е просто наложително преди това да спретнем една бърза новина, в която да нахвърляме всички по-важни неща, които се появиха през изминалите месеци. А те са огромно количество снимки – официални и промоционални „закачки” по случай Comic-Con и деня на майката, интервю с Райън Рейнолдс, Comic-Con панела на филма и за финал няколко „фенмейд” постера.

Снимки

Промо-„закачки”

Следват видеата и постерите, плюс корицата на EW, посветена на филма.

Видео

Постери

Базиран на най-необичайния анти-герой на Marvel, „Deadpool” разказва историята на бившия военен от Специалните части, превърнал се в наемен убиец – Уейд Уилсън. Той е жертва на мрачен експеримент, който му дава силата да се възстановява значително по-бързо, и придобива алтер-егото Дедпул. Въоръжен с новите си умения и черно, извратено чувство за хумор, Дедпул започва да преследва човека, който едва не е унищожил живота му.

Режисьор на „Deadpool” е Тим Милър, а в ролите са Райън Рейнолдс, Морена Бакарин, Ед Скрайн, T. Джей Милър, Джина Карано, Бриана Хилдебранд и други.

Премиерата е 12 февруари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. другата добра новина, към завършения Детпул, е че май Чайник Тейтъм няма да е Гамбит.
    Отвъд кино вселената, където безспорно Хю Джакмъновия Росомах ми е любимец, винаги Гамбит съм харесвал най-много. Не че имам против Тейтъм като цяло, ама тоя ушат тип, ич не си го представям като Реми Лебо

  2. Чайника май верно може и да дропне от „Гамбит“. Дано, ‘щото и аз съм голям фен на керъктъра и точно с мутрата на този тип хич не си го представям.

  3. не знам ти какво си чел, но това което аз видях ми звучи меко казано аматьорщина , ако е истина. При определен бюджет от 150 млн$, ясна премиерна дата, фиксиран старт на снимките, двете страни -актьор и студио, нещо не са се доразбрали. Да беше на BTV Studios, да го разбера, ама това е FOX.
    Иначе подобни новини, за чакани от мен филми, обикновено ме тревожат, защото често водят до зверско забавяне, а често и спиране на проекта……. ама в случая не е така

  4. Странно е, но не е нечувано. Дано цялата тази неразбория все пак е за добро.