Iron Sky

Само два дни преди премиерата на супер очакваната сай-фай пародия „Iron Sky” на фестивала в Берлин, имаме възможност да видим и първия пълен кинотрейлър на филма.

Ако сте засичали поне една от предишните ни новини за проекта, значи няма какво да ви обясняваме, знаете какво ще видите. Ако пък не сте… очаква ви изненада. Вижте.

Ri·dic·u·lous!

„This year the battle for Earth is gonna get Nazi!” е кажи речи новото ни най-любимо рекламно изречение, което използваме като мантра – смятаме да си го повтаряме докато не ни се отвори възможност да гледаме филма, по един или друг начин.

Единственото друго, което искаме да кажем, че дори и да се окаже най-голямата тъпня на света, „Iron Sky” получава най-искреното ни уважение за опита си да ни представи нещо оригинално във времена, в които пародия означава безкрайна поредица от Scary, Date, Epic, Superhero и тн. филми.

Iron Sky

Iron Sky

През 2018 година, нацистите, които са отлетели на тъмната страна на Луната през 1945г., се завръщат на Земята, за да я завладеят.

Режисьор на филма е Тимо Вуренсола, а в ролите са Джулия Дийце, Гьоц Ото, Кристофър Кърби, Тило Прюкнер, Удо Кир, Пета Сержант, Стефани Пол и др.

Премиерата на „Iron Sky” е 11 февруари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 Comments

  1. Изглежда просто… невероятно!… Но… спирам да се надявам прекалено много, че да не ме разочарова после 🙂

  2. Малииии, само липсваше като фон полетът на валкюрите на Вагнер… Яко изглежда!! А най-якото е, че исторически имаме възможност да се смеем на такива теми, т.е. наци са в историята!

  3. Ако и комунягите долетят от Венера да спасят земята, ще стане баси и мазалото

  4. 🙂 🙂
    Да, на Венера е избягал, женски комсомолски комитет, който сега се завръща с феминистичен план за разруха! И понеже на Венера е топло и гравитацията е по-слаба, всички са станали огромни „амазонки“, които се разкарват голи. : ) Перфектно! 🙂 🙂

  5. При по-висшите в йерархията, петолъчката на венериният хълм е заменен от копие на брадата на Ленин или мустаците на Сталин … зависи то заслугите 🙂

  6. хахаха, за съжаление и петолъчката и брадата на ленин и мустаците на сталин са големички… Виж, ако хълмът на наци-мацката е само по мустаци на хитлер, тогава вече ще съм доволен

  7. @MadMax
    Едни хитлерови мустачки, не бих отказал, ако ме разбираш? 🙂 🙂

    @Веселин
    Какво против имаш тези симпатяги? 🙂

    @Ivan
    So? Няма да е първата такава, нали?

  8. Само ми е чудно дали,ще нападнат Германия.Все пак са от една арийска кръв 🙂 😀

  9. Добре, де, как може след всичко изговорено вчера, да видя тази снимка (реклама #1):
    http://www.boredpanda.com/sexy-ads-part3/
    май са най-близко до сталинските, но са май повече като на доктор Уотсън 🙂