Гюс Ван Сант

Никак не е зле, когато информациите се трансформират, а ние винаги стискаме палци да е към по-добро. В случая имаме „насочване към по-опитния”, защото преди дни стана ясно как Мат Деймън се отдръпва от режисурата на все още неозаглавения съвместен проект с Джон Кразински и че вместо него със задачата ще се заеме Гюс Ван Сант.

Информацията дойде от The Playlist и Deadline, като се обръща внимание на това как продуцентите на проекта Деймън, Кразински и Крис Мур заедно са взели решение да поканят режисьора на „Добрият Уил Хънтинг” и „Джери”, отчитайки факта, че Мат няма да има достатъчно време, което да посвети на филма. Проектът е описван като „напомнящ класиките на Франк Капра” и както вече ви информирахме, ще разказва историята на предприемач-продавач, който пристига в малък град и животът му се оказва поставен на карта.

След финализирането на екипните отговорности, работата по филма се очаква да започне през април. Джон Кразински ще поеме ролята на професионален съперник на героя на Деймън. Все още не е сигурно дали Warner Bros. ще се ангажират с разпространението на филма, но вече стартира акумулирането на бюджета от 15 милиона долара. Надяваме се в най-скоро време всички въпросителни по проекта да се превърнат в удивителни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *