Нали не сте забравили, че 2012 се очертава като годината с най-много „снежанки”? Интересува ни приказното творчество и въпреки че предпочитаме Ръдиард Киплинг, сме израснали с братя Грим, затова няма да пропуснем да ви информираме че:

1. разноцветния проект на Тарсем Сингх вече си има име – „Mirror Mirror” („Огледалце от стената, коя е най-красива на Земята?” – бррр, сещате ли се колко е жестоко-изчистен образът му в класическата анимация от преди 74 години?) и

2. беше представена нова, колажна визия на много-многократно по-интересуващият ни проект на Рупърт Сандърс „Снежанка и ловецът” както и кратък поглед зад кулисите от „ET”, които обещават утре да видим и първият трейлър.

Снежанка и ловецът - банер

Фантастичен екшън, а? Ами като такъв изглежда – поне на картинка. Сега, не че сме големи фенове на Крис „Тор” Хемсуърт, но пък въобще не сме обременени с изпълненията на Кристен Стюърт в сагата за вампирското здрачаване (и още по-добре!) и уважаваме Чарлийз Терън достатъчно, за да вярваме на избора й! И двете мацки изглеждат добре – наистина: царицата си е зла, каквато трябва да е, Снежанка е малко като начумерен тийнейджър, който не ще да се води по акъла на големите.

Ала стига „свободни съчинения” – ето кратък синопсис на историята:

В епичното екшън-приключение Снежанка на Кристен Стюарт е единствената по-красива и добра от Злата кралица на Чарлийз Терън, която – както знаем от приказката – иска да я унищожи. Само че младата жена, която заплашва деспотичната владетелка, е била обучавана в „изкуството на войната” от Ловеца на Крис Хемсуърт, който не могъл да убие малката Снежанка. Принцът на Сам Клафлин пък, както си му е редът, е очарован от красотата на младата жена – и от нейната сила.

Зловещо-прекрасната визия е дело на уважавания автор на реклами и арт-творец Рупърт Сандърс, продуцирана е от Джо Рот („Алиса в Страната на чудесата”) и Сам Мърсър („Шесто чувство”). Главните герои ги казахме, и джуджетата няма да забравим – в ролите ще видим Иън Макшейн, Тоби Джоунс, Боб Хоскинс, Еди Марсън, Стивън Греъм, Рей Уинстоун и Ник Фрост.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *