Мел Гибсън и Джо Естерхас с еврейски проект

от на 2011-09-12
 

Мел Гибсън и Джо Естерхас

Накратко: Deadline съобщават, че Мел Гибсън подготвя проект за Юда Макавей, еврейския герой и воин, оглавил въстанието довело до повторното освещаване на Храма в Йерусалим през 2 век пр. Хр., което е причината евреите да празнуват Ханука всяка година.

По принцип звучи като проект точно за Гибсън – хем е религиозен, хем исторически, с повечко екшън и герой, който защитава родината си, със или без синя боя по лицето. Но признайте, че след личните му проблеми изглежда малко нагласено и се надяваме това да не е просто жалък опит да възстанови кариерата си след като се „поряза” с онзи досаден антисемитски скандал, с който продължават да ни занимават и до днес.

Но както и да е, ние харесваме Гибсън – или Фюрера, както го нарича Бруно – особено като режисьор и се надяваме да се престраши да режисира и този проект (засега е неозаглавен, но тук-таме го наричат „Maccabee” за по-ясно).

Допълнителен плюс за проекта е, че сценарият ще е дело на Джо Естерхас (отговорен за мега любимия ни „Първичен инстинкт”), който както знаете отдавна е завършил сценария на „Lust”, спряган за завръщането му към Холивуд. Е, може пък „Maccabee” да е завръщането му, нямаме нищо против, стига да е по-скоричко.

Какво да кажем за финал, двама от най-големите ненормалници на Холивуд ще работят заедно. Сега им трябва и един кретен за главната роля (Чарли Шийн?) и всичко ще е пушка! Ще се гледа!

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-09-12 at 11:09

  чарли шийн, гениална идея, дано мел да ви чете. „apocalypto“ беше страхотен

  Отговор

 • Кишо
  2011-09-12 at 14:51

  Мел е супер!!! Въпреки смелостта му да използва правото си „свобода на словото“ срещу евреите и, че залитна по тъпата рускиня (нищо против рускините но точно към тази… ) той си остава Мел ГИБСЪН – ей много кефи този „пройдоха“. Добре изглеждаше в „The Beaver“, а и като режисьор е супер.

  Отговор

 • 2011-09-12 at 15:06

  „с еврейски проект“ – а пък това колко АНТИСЕМИТСКО звучи… не е истина!

  😀

  Отговор

 • 2011-09-12 at 17:30

  @радо
  Той сега нали е свободяга, може да се навие. :)

  @Кишо
  Още не съм го гледал „Бобърът“, а ми се иска! :(

  @legrandelf
  Думата „еврейски“ само по себе си не е антисемитска. Въпроса е ти какво значение влагаш, когато я казваш. :)

  Отговор

 • DeMiro
  2011-09-12 at 19:20

  Том Круз повече става :)

  Отговор

 • 2011-09-12 at 20:57

  Ами аз знам как го произнасяш това 😀 Поради тази причина си позволявам да правя подобно заключение с ОГРОМЕН капс-лок 😀

  Отговор

 • 2011-09-12 at 23:17

  @DeMiro
  Това вече ще е върхът! :)

  @legrandelf
  НИЩО ПОДОБНО! :) :) :)

  Отговор

Коментирайте