Сет Роугън и Мишел Уилямс във филма на Сара Поли “Take This Waltz”

от на 2011-08-07
 

“Take This Waltz” - Сет Роугън и Мишел Уилямс

След като видяхме трогателния „Далеч от нея” по време на Киномания 2008, време е за следващия режисьорски опит на младата актриса Сара Поли. Тя възхити фестивалната (и не само) публика с ролята си в „Животът ми без мен” на Изабел Кушет (според каталанското произнасяне на името Isabel Coixet) от 2003-та, а на следващата година сподели по повод непосредственото съперничество в премиерните дати на „Страстите Христови” на Мел Гибсън и филма с нейно участие „Зората на мъртвите” на Зак Снайдър – „Те разказват за един човек, който се връща от мъртвите – ние имаме милиони.”

В своя нов филм същата дама с прекрасно чувство за хумор разказва историята на млада двойка от Торонто, която има проблеми с верността в една моногамна връзка – героинята на Мишел Уилямс трябва да се справи с различните чувства, които изпитва към съпруга си (в ролята Сет Роугън) и негов конкурент за вниманието й.

Провокацията за тази новина беше тройна. Първо – как ли ще му се отрази на Роугън с подобна драматична (очевидно!) задача? Второ – интригуващо е дали (отново) ще се справи Сара Поли като млад режисьор? Трето – Мишел Уилямс е една от актрисите, които в последните години привличат специално внимание – и от страна на продуценти/режисьори, и от страна на зрителите. И понеже много я харесваме в „Планината Броукбек” и особено в “Blue Valentine” решихме, че не е честно да пропуснем споделяне на новина за филм с нейно участие. А – и четири има – третият клип наистина напомня на цвето-свето-усещането на Уон Кар-уай и това ни радва много!

Сценарият е дело на Сара Поли; “Take This Waltz” ще дебютира на Международния филмов фестивал в Торонто, ще бъде представен и на фестивала в Сан Себастиан.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Век
  2011-08-07 at 18:52

  Опитвам се да го харесам Сет Роугън но и така не се получава. Не знам защо, но има нещо много антипатично в този човек. Гласа ли му е, лицето ли, не знам, но ми е много трудно да гледам филми с негово участие.

  От друга страна, обожавам Мишел Уилямс и досега не е имал неин филм който да не съм гледал. Затова, въпреки Роугън, и този филм ще го гледам. А после идва ред и на дългооооооооочаквания от мен My Week with Marilyn, за който съм убеден че Мишел ще награби Оскара за главна женска роля.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-07-22 at 01:48

  При мен също опитът да харесам Роугън засега клони към неуспех.

  Отговор

Коментирайте