Първа снимка от „The Raven” на МакТийг (Update)

от на 2011-06-25
 

Update: От USA Today представиха още две снимки от филма (можете да ги видите най-долу), на които виждаме младия детектив, изигран от Люк Евънс.

–––-

Entertainment Weekly показаха първата снимка от предстоящия трилър „The Raven” на Джеймс МакТийг („V като Вендета”, „Нинджа убиец”), на която виждаме Джон Кюсак в образа на легендарния поет и писател Едгар Алан По.

The Raven” не е точна екранизация на небезизвестната поема на По, а е по-скоро трилър за сериен убиец – “амалгама между история на По и “Седем” – в който По обединява сили с детектив, за да разкрие поредица от убийства, свързани с негови истории.

„The Raven” - Джон Кюсак в образа на Едгар Алан По

По принцип харесваме Джон Кюсак, макар и никога да не е бил сред най-големите ни любимци и съдейки по снимката, смятаме, че ролята на По му лепва идеално.

Ето какво казва и МакТийг по въпроса: „Исках някой, който да може да покаже всички демони, но в крайна сметка да можеш да се отъждествиш с него. Хората го харесват, но аз смятам, че характерът на Джон Кюсак има и мрачна страна”.

Режисьор на филма е Джеймс МакТийг, а освен Джон Кюсак в ролите ще видим Алис Ив, Люк Еванс, Брендън Глийсън, Кевин Макнали и др.

Премиерата е на 9 март 2012.

„The Raven”

„The Raven”

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте