Riddick-ulous се завръща

От години се знаеше, че Дейвид Туохи планира трилогия за галактическия анти-герой Ридик, но след относителния неуспех на „Хрониките на Ридик” смятахме, че може би сме видели всичко от гологлавия престъпник със смешните мотоциклетни очила. В последно време обаче, нещата започнаха да се раздвижват и Вин Дизел потвърди, че след приключването на снимките на „Бързи и яростни 5”, той ще се впусне в ново фантастично приключение.

Благодарение на “ShockTillYouDrop”, вече можем да се запознаем и със сюжета на филма, доскоро озаглавен „Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking”, който слава богу, оттук насетне ще бъде известен само като “Riddick”.

„Предаден от собствения си вид и изоставен на отдалечена планета, Ридик е принуден да се бори за оцеляване срещу извънземни хищници, което го прави още по-силен и опасен. Скоро ловци на глави от цялата галактика се впускат след него, но бързо се превръщат в част от плановете му за отмъщение. Ридик безпощадно разчиства сметките с враговете си и след това се завръща на родната си планета Фюрия, за да я спаси от унищожение.”

Режисьор отново е Дейвид Туохи, а след като се пробва – не много успешно – за режисьор („Подземен свят: Възходът на върколаците”), Патрик Татопулос се завръща към това, което умее най-добре и вече работи по дизайна на извънземните същества.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *