Два доста интересни тийзъра на „Neverlost”

от на 2011-05-17
 

„Neverlost”

„Една от най-находчивите концепции дошли от фентъзи-хорър жанра през последните няколко години… забележителен дебют”.

Това е определението, което дават от „Variety” за филма на канадския режисьор Чад Арчибалд „Neverlost” и то е само една малка частица от суперлативите, които получава филмът. Той жъне успехи на всеки един фестивал, на който е показван и гледайки двата му трейлъра, можем да видим защо.

Честно казано, нямаме какво да коментираме по трейлърите. Филмът изглежда доста добре и ще го гледаме с триста. Това, че жанрът му е в кръга на нашите интереси, е само бонус.

Години след като училищната му любов Кейт загива в опустошителен пожар, животът на Джош Хигинс постепенно излиза извън контрол. Все още измъчван от трагедията, Джош страда от безсъние и получава чести пристъпи на паника, които засягат отношенията му с новата му съпруга Мег. Когато той взима привидно безобидно приспивателно, Джош дава начало на тревожна поредица от събития, които разкриват непозната способност да достигне и докосне миналото. След като една сутрин неочаквано се събужда до Кейт, Джош решава, че болестта му по някакъв начин е открила път към живота, който е бил предназначен за него. В следствие на това той става все по-обсебен от фатално изследване на собственото му подсъзнание, а бракът му с Мег продължава да се разпада. Преследван от непрекъснато влошаващата се обкръжаваща го среда и зловещото присъствие на непознат мъж, следящ всяко негово движение, Джош осъзнава, че шансът му да опази миналото бързо изчезва. Когато стените на собствената му психоза започват бавно да го притискат, Джош трябва да спаси Кейт, себе си и паралелния живот, който не иска да изгуби отново.

За повече информация посетете официалния сайт на филма или Facebook страницата му.

„Neverlost”

„Neverlost”

коментари
 
Отговорете »

 
  • 2011-05-17 at 13:31

    Идеята ми припомни "Ванила скай" (поне загатва, но сигурно ще е нещо по-различно), както и имаше някакъв филм със Сандра Бълок, където се събуждаше разбъркано в различни дни от седмицата и съпругът й или беше жив или загинал в автомобилна катастрофа. Просто аналогия… Харесвам такива сюжети и дано да е добре направен!

    Отговор

  • 2011-05-18 at 13:15

    Сигурен съм, че филмът ще бъде добър! Нищо от това което видях, и което прочетох не ме кара да мисля обратното!

    Отговор

Коментирайте