Приятели спасяват Бийтълс от разпадане в „Get Back”

от на 2011-01-30
 

Джон Ленън, Йоко Оно

Най-чистосърдечно си признаваме, че сме доста изненадани, че чак сега за първи път чуваме за „Get Back” (при все че проектът явно не е от вчера), който предлага само неща, по които си падаме и би трябвало да ни е направил впечатление отдавна.

Идеята, дело на Крис Макой, присъства в „Черния списък” на сценариите от 2007 и е фантастичната (и в двата смисъла на думата) история на двама вманиачени на тема музика и Бийтълс приятели, които пътуват назад във времето до 1966 година, за да попречат на Джон Ленън да се запознае с Йоко Оно, и така да предотвратят разпадането на любимата си група. Нещата обаче стават малко сложнички, когато единият от тях забърква нещо като любовен триъгълник с прочутата любовна двойка. Точно така Бийтълс и фантастика в едно, priceless!

Първоначално идеята била Джейсън Лий („Почти известни”, „Ванила скай”) – наш голям любимец – да направи режисьорския си дебют с него, но сега от Variety съобщават, че не той, а Марк Уотърс („Шантав петък”, „Гадни момичета”, „Хрониките на Спайдъруик” и в момента „Mr. Popper’s Penguins” с Джим Кери) ще е човекът, който ще застане начело на проекта.

Не знаем за вас, но на нас ни звучи като голяма забава и смятаме, че може да се получи нещо наистина хубаво. „Hot Tub Time Machine” беше изненадващо приятен, а от този очакваме да бъде дори по-добър. Не сме сигурни обаче, че Йоко Оно мисли по същия начин и е възможно да чуем за някое друго възпрепятстващо дело от нейна страна.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-01-30 at 23:46

  хаха – ехааа – прекрасна снимка си изровил :) и колкото преди време да смятах, че Йоко е причината за "разпада"на лудите гениални ливърпулци, след много размисли стана ясно, че просто е трябвало нещата да се случат както са се случили… затова не Йоко, аз бих наложила "запор" на подобен проект… несериозно някак си звучи… ама това е защото съм фанатик! не ме слушайте/четете! (ама не вярвам да с еполучи нищо качествено!) ако случааайно си променя мнението, разрешавам да ми се натяква нон-стоп колко е тъпо да съм предубедена! За момента съм ДИАМАНТЕНО-ТВЪРДО против проекта 😀 😉

  Отговор

 • 2011-01-31 at 00:54

  Т'ва наистина звучи мн. готино. :) А Йоко Оно заслужава куршум в мозъка.

  Отговор

 • 2011-01-31 at 02:54

  Никой не може да знае, какво би било иначе! Ако… Ако…! Освен, може би, Доктора. 😉

  Но този "Hot Tub…" си беше доста безсмислен филм. Не ми хареса хумора и повечето неща. По добро попадение беше "Frequently Asked Questions About Time Travel". Там пък имаше обратното – някакви фанатици, които пътуваха във времето и убиваха различни творци веднага след като създадат най-доброто си произведение. Демек, преди да започнат да правят глупости. Тогава възникна и спора, кога Джордж Лукас трябва да бъде убит – след "Империята" или след "Джедаите".

  Аз пък съм раздвоен дали съм за или против. Не съм от огромните фенове на Бийтълс, но като си спомня, по колко пъти съм им гледал като малък двата филма в "Одеон", някакси не си представям кой би ги изиграл добре.

  Отговор

 • 2011-01-31 at 03:06

  @Къди

  Излагаш се! Прекалено много ги мислиш нещата! :)

  Освен това, естествено, че Йоко е виновна. Жените са виновни за всичко! :)

  @UZUMAKI

  Нали? Много готино звучи. За Йоко – смърт на змейовете.

  @Тихомир (a.k.a. Тито)

  Има си хас да не се включиш в пътуването във времето! :)

  Не си прав за “Hot Tub", забавен беше. :) Просто не е от "Time Travel" филмите които ти цениш. :)

  "А Hard Days Night"" е уникално як филм! :)

  Отговор

 • 2011-01-31 at 03:12

  Аз пък като малък бях супер фен на "Help!". :)

  Отговор

 • 2011-01-31 at 03:15

  “Help!” e готин, но “А Hard Days Night” разцепва! Дори и сега като си ги пусна! :)

  Отговор

 • 2011-01-31 at 03:39

  Никакъв спор. :)

  Отговор

 • 2011-02-01 at 01:47

  Двата филма са КУЛТ!!! (колко съм бягала от училище за прожекциите в "Одеон"!) дори и "Жълтата подводница" е свръх шантава (не-феновете трудно я издържат цялата)… амиии – без да искам, бе, Дрин – не може ли малко да се поизложа?! пък и не мога да не мисля – процесът е автоматизиран някак си! въпреки че ТУК точно повече чувствам, някак си 😉 независимо, че става въпрос за филми/идеи/провокации, намеси ли се нещо, свързано с Маниите ми, усещанията си проправят път – със зъби-нокти-и-лакти – и мисленето отива… на много тъмно място в дебрите на мозъка! Сърцето ми говори в случая! ПАК гласувам ПРОТИВ 😀 😉

  Отговор

 • 2011-02-01 at 02:44

  Аз гласувам ПРОТИВ "Across The Universe", така че предполагам, че сме квит. 😉

  Отговор

 • 2011-02-01 at 11:34

  “Across The Universe” е супер бе.

  Отговор

 • 2011-02-01 at 13:28

  Узиии – благодаря! (надявам се – насериозно!) отдавнашен ни е този спор със сър Дрин :) но – всеки има право на лично мнение 😉

  Отговор

 • 2011-02-01 at 15:18

  Аз в такива случаи казвам "Всеки има право да не разбира от кино или да има лош вкус" (което не е вярно – невежите и "вкусово" сбърканите нямат никакви права и заслужават еднопосочен билет за Дахау), обаче Дринката ги разбира нещата и определено има добър вкус, просто понякога е сноб. 😀

  Отговор

 • 2011-02-01 at 15:35

  Стига деее – "сноб" не му отива 😉 по-скоро е интуитивен – и това е едно от нещата, които много харесвам/уважавам/ценя в него! ('щото и аз често съм такава – хахаха) скепсиса ми по отношение на "Across the Univese" беше изначален, аз впоследствие харесах филма – пак по интуиция… като не го е трогнал – не го е, край! [точка]

  Отговор

 • 2011-02-01 at 16:30

  Позволете да ви прекъсна докато сте заети със "stroking each others dicks" и да попитам, кой е сноб бе… сноб!? :) :)

  Току що се връщам от "Пираня 3Д" – ебаси якия филм. Кажи ми сега, че съм сноб! :) :)

  “Across the Univese” е морално остарял филм, с безброй излишни и АБСОЛЮТНО не нужни сцени. Дори любимия ми Еди Изард се излага.

  Ева ли ти Къди! Като се видим ще ти подшушна на уше , че не е зеле филма. Важното е тоя Бъфи-Ловър Узи да не знае много! :) :)

  Отговор

 • 2011-02-01 at 16:57

  Ако Дринов наистина беше сноб, нямаше да го чета с такъв кеф. :-*

  PS “Across the Universe” e филм със стари теми, сред които и антивоенната, но това не го прави морално стар (все едно да приемем, че днешният морал е про-милитаристичен), а просто концептуално познат. В което няма нищо лошо. Лошо е обаче да ме наричат Бъфи-ловър, 'щото аз Бъфи и с лайняна пръчка не бих я доближил.

  Отговор

 • 2011-02-01 at 17:06

  :) :)

  Ако беше анти военна тема добре, но то беше анти-виетнамската война. (Конкретно)!

  Отговор

 • 2011-02-01 at 17:14

  "зеле" – ке'с пас (ако така се казва, де?) – сигур' е правописна грешчица-слипинг-тру-йор-фингърс 😉 пък с Узи се оказва, че имаме общи интереси (спомням си, че Мулен Руж беше пресечна точка, и други интересни заглавия – дано не бъркам), което радва 😉 А култът според скромното ми мнение в дискутирания филм е Джо Кокър 😀 😀 😀 И "I Want You (She's So Heavy)"😉

  Отговор

 • 2011-02-01 at 17:17

  И кво против имаш Виетнамската война в антивиетнамските филми (освен, че е предъвкана темата)… не мисля, че това беше важно в конкретния случай! ооооо, Джо!

  Отговор

 • 2011-02-01 at 17:23

  Да, и аз не го разбирам тоя аргумент с Виетнам. :) А Джо е голям.

  Отговор

 • 2011-02-01 at 17:38

  O, please! Get a room you two! :)

  Отговор

 • 2011-02-01 at 20:13

  Йееее! – Съм за! :) The Beatles! К'во ти пречи да съм на едно мнение с някоя твоя дружка, бе Дрин?! нали официално бях призната за "изрУд"? Или се отмяташ/те от квалификацията 😉

  Отговор

 • 2011-02-02 at 00:21

  Чи как ще се отмятам, бе док? :) Няма такова нещо. Просто се забавлявам. :) BTW или както се казва на БГ "БиТиВи" има случай за теб, ако ти го позволява програмата! :)

  Отговор

 • 2011-02-02 at 00:27

  дай-дай-дай – кой? искаааам 😀

  Отговор

 • 2011-02-02 at 00:36

  Ми този дето е вдругиден. Знаеш ли го?

  Отговор

 • 2011-02-02 at 00:44

  тц – кой е – ще се опитам да се пробвам – малеее, колко условно наклонение 😉

  Отговор

Коментирайте