[REC]

В началото на май ви съобщихме, че след като направиха едно достойно продължение на техния оригинален  и стряскащ хорър „[REC]”, испанското дуо Пако Плаза и Жауме Балагеро ще се завърнат към историята с не едно, а цели две нови продължения (всъщност едното е предистория, но това няма значение), озаглавени „[REC] Genesis” и „[REC] Apocalypse”.

В интерес на истината бяхме позабравили за тях и сега Twitch (чрез Aullidos) подобаващо ни връщат към проекта с тези два тийзър постера. Не знаем за вас, но на нас определено ни допада това, което виждаме. Сега нямаме търпение за първите официални снимки и трейлъри.

„[REC] Apocalypse”

За разлика от предишните два пъти, сега Плаза и Балагеро ще режисират отделно.  Плаза поема „[REC] Genesis”, който се очаква в кината през пролетта на 2011, а Балагеро „[REC] Apocalypse”, който ще излезе по същото време, но през 2012.

Извън това, че в „Genesis” ще научим за произхода на заразата, която превръща хората в зомбита – това бе загатнато във втора част, но не бе напълно разкрито – почти нищо друго не е известно за сюжетите на двата филма. Очакванията са „Apocalypse” да бъде завършек на тематичната арка, започната в първия филм.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Първият беше супер! 100% и тези ще си заслужават.

    Само за заглавията жалко! Genesis и Apocalypse са възможно най-типичните!!!