След „Хищниците” Антал продължава с фантастиката?

Доскоро се интересувахме от кариерата на Нимрод Антал, но само защото чакахме да видим какво ще направи с „Predators”. Сега вече не сме никак сигурни дали си заслужава да следим бъдещите му филми особено внимателно – все пак сред тях се мъдрят бисери като „Vacancy” и „Armored”. За съжаление не сме гледали „Kontroll”, за който чуваме само добри неща, и може би има причина да го водят за талантлив режисьор, но явно Холивуд не му понася.

Филмът, който (според ексклузивно интервю с The Playlist) Антал се надява да снима съвсем скоро, се казва „Paraffin” и всъщност не звучи никак зле – анти-утопичен трилър, за който режисьорът казва „Пиша го от няколко години. Всъщност него исках да напиша и режисирам след „Kontroll”. Това е следващият ми филм.”

Но нищо не е сигурно, защото според слуховете съдбата на проекта зависи от представянето на „Predators”. Разбира се, ние няма как да знаем какво ще е то, но ще му стискаме палци, не само заради бъдещето на „Predator” вселената, но и за да видим „Paraffin”. Ето какво допълва Антал за супер-секретната си идея: „Ще ви дам този тийзър: нали знаете как мъже и жени от Куба правят лодки от пластмасови бутилки, за да избягат? Представете си, че целият ни свят е деспотичен. Тогава не можете да построите лодки от бутилки; трябва да построите нещо друго, за да избягате.”

Но видите ли, не било сигурно, че става дума за фантастика….

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *