Дел Торо, Камерън и Лъвкрафт

от на 2010-07-29
 

Дел Торо, Камерън и Лъвкрафт

Докато не чуем официално потвърждение на Гийермо дел Торо няма да палим фойерверките, но откъдето и да го гледаме това си е изключително добра новина – според Deadline следващият филм на Дел Торо ще е екранизацията по „At the Mountains of Madness” на Х. Ф. Лъвкрафт. И ако това не ви е достатъчно, продуцент ще е Джеймс Камерън, който ще помогне и със заснемането на 3D (не преобразуване, разбира се!).

Самият Дел Торо работи по проекта от няколко години и ето това беше казал преди време: „Искам „Mountains” да притежава размаха на голям Холивудски филм, но да е категория R. Не защото искам просто да има gore, а защото това е много сериозна история за възрастни, с дълбоки и смущаващи последици”. Освен това е истински, класически хорър, с който Гийермо 100 процента ще направи чудеса. Ще следим бъдещето на „At the Mountains of Madness” внимателно, така че очаквайте подробности в момента, в който се появят.

Много се радваме, че най-накрая цялата драма около Дел Торо и вече пословичния и придобил дразнещи измерения „Хобит” приключи, при това по такъв чудесен за нас начин. Сега единственото нещо, което ни вълнува, е кога ще видим „Хелбой 3”!

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-07-29 at 16:07

  Ебаси великото.

  Отговор

 • 2010-07-29 at 17:50

  Верно е велико. На следващата новина за това, ще те измуфтя да ми напишеш нещо за Лъвкрафт – едно тексте за ди-секшън, ще бъде чудно :))))))))))

  Отговор

 • 2010-07-29 at 18:48

  Сега точно чета "Ключът към бездната" на Хосе Карлос Сомоса и съм много в Лъвкрафтово настроение. :) И все пак, силно се надявам новината да не е просто спекулация.

  Отговор

Коментирайте