Първи снимки от „The Rum Diary” по Хънтър Томпсън

от на 2010-06-18
 

Първи снимки от „The Rum Diary” по Хънтър Томпсън

Първо Хънтър С. Томпсън е абсолютен гигант и нека да почива в мир, ненормалникът му с ненормалник. Второ Джони Деп е по-добър Томпсън от Бил Мъри, че на моменти дори и по-добър от самия Томпсън. И трето, „Страх и омраза в Лас Вегас” е уникален филм. Точка.

Имайки предвид това, едва ли е изненадващо, че сме супер ентусиазирани от първите официални снимки (разпространени от SlashFilm, чрез FilmTotaal) на Деп от „The Rum Diary”, в който той за втори път играе едно от проявленията на легендарния „гонзо” журналист.

Пол Кемп (Деп) е журналист на свободна практика, който е уморен от Америка на Айзенхауър и изправен пред важен момент в живота си, решава да замине за Пуерто Рико, където да списва текстовете си за местен вестник. Разбира се, както винаги при Томпсън, нещата не му се получават много лесно и той и групата от изгубени души, които го заобикалят са погълнати от самоунищожението чрез алкохол, наркотици и всякакви други вредни навици, за които се сещате – включително и жените.

Филмът е написан и режисиран от Брус Робинсън („Jennifer Eight”) и освен Деп в него ще видим и Ерън Екхарт, Ричард Дженкинс, Амбър Хърд и Джовани Рибизи.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-06-18 at 18:34

  Само цombie апокалипсиса го чакам с по-голямо нетърпение.

  Отговор

 • Френд
  2010-06-18 at 20:20

  Жалко, че чичко Хънтър си пръсна мозъка. :(

  А "Старх и омраза в Лас Вегас" кърти! Дано и този е добър!

  Отговор

 • 2010-06-18 at 21:02

  Спомням си като гледах “Стрaх и омраза в Лас Вегас” в зала 1 на НДК на панорамата през 1997 г. Направо се смазах от смях и кеф. Последно го гледах преди един два месеца и пак се смазах от кеф, но не и от смях. Много е тъжен този филм. Един от най-любимите ми "евър"!

  За този тая големи надежди.

  Отговор

 • Saxton Hale
  2010-06-18 at 23:14

  Баси, '97, кога мина тва време. Иначе и аз така – тогава много смях, сега не.

  Старостта си взима своето. LOL :)

  А този филм го чувам за първи път… дръжте ни в течение.

  Отговор

Коментирайте