Ледена епоха: Големият сблъсък

20th Century Fox и Blue Sky Studios представиха нов трейлър на „Ледена епоха: Големият сблъсък” – петата част на популярната (но прогресивно отслабваща като качества) поредица „Ледена епоха”, в която Сид, Мани, Диего и останалите членове на семейството (и компанията) се изправят пред катаклизъм с космически измерения, причинен от любимия на малки и големи Скрат. Задава се нова епоха…

Понеже последните два пъти доста понахранихме филма, този път няма да го правим, но държим да отбележим, че продължаваме да не виждаме нищо, което да ни убеди, че зад „Ледена епоха: Големият сблъсък” се крие някакво творческо вдъхновение, а не поредният cash grab, който да доизцица и последните капчици живец на любимите герои.

В „Ice Age: Collision Course” Скрат дава начало на космически събития, които трансформират света и заплашват да го унищожат. За да се спасят, Сид, Мани, Диего и останалите от групата трябва да напуснат дома си и да се отправят на изпълнено със забавни приключения пътешествие към екзотични нови страни, където се запознават с нови колоритни герои.

Режисьори на „Ледена епоха: Големият сблъсък” („Ice Age: Collision Course”) са Майк Търмайер и Гален Т. Чу, а в оригинал ролите се озвучават от Рей Романо, Денис Лиъри, Куин Латифа, Джон Легуизамо, Кики Палмър, Дженифър Лопес, Саймън Пег, Джеси Тайлър Фъргюсън, Адам ДеВайн, Ник Оферман, Макс Грийнфийлд, Нийл Деграс Тайсън и други.

Премиерата е 22 юли 2016.

Ледена епоха: Големият сблъсък

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *