Кой каза „римейк“?! Забавихме се малко с информацията за новия проект, с който ще бъде свързано името на Майка Монро, но очакваме изборът ѝ да продължи да я води по пътя към успеха. Наскоро в Deadline се появи информация, че 20th Century искат да направят по-съвременна версия на прочутия през 90-те години Ръката, която люлее люлката (The Hand That Rocks The Cradle), като идеята е ролята на ледената красавица, изиграна от Ребека Де Морни през 1992 година да бъде поверена на Монро.

За всички, които нямат спомен за сюжета на Ръката, която люлее люлката, режисиран от Къртис Хенсън (Поверително от Ел Ей, Осмата миля), ще припомним, че една руса и синеока хубавица жадува да си отмъсти на едно щастливо семейство за това, че са участвали в обвиненията срещу съпруга ѝ, осъден за сексуални насилия. Най-лесният начин за достъп е в ролята на бавачка, нали? Ето как са изглеждали нещата преди три десетилетия:

Не се учудваме, че Монро продължава да бъде една от най-търсените актриси за роли в жанрови филми – почти единодушно е мнението, че тя се справя чудесно в It Follows (на който Дейвид Робърт Мичъл подготвя продължение), Наблюдател и отлично приетият от публиката това лято Лонглегс на Оз Пъркинс, в който си партнира с Никълъс Кейдж.

Режисьор на римейка на Ръката, която люлее люлката е 37-годишната мексиканка Мишел Гарса Сервера, със специално отношение към жанра, за която това е втори пълнометражен филм след свръхестествения психологически хорър-трилър Huesera: The Bone Woman, който дебютира в Трайбека през 2022 г., където спечели наградите за най-добър режисьор-дебютант и приза на името на Нора Ефрон (а след представянето му на фестивали в цял свят, прибави в колекцията си още над 40 награди).

Ще се ослушваме за още ъпдейти по темата Ръката, която люлее люлката (The Hand That Rocks The Cradle) – надяваме се новият филм ще се появи на кино или в някоя стрийминг-платформа догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *