Доста подробно отразявахме излизането на последния сезон на серийния убиец с добри намерения Декстър Морган, но за предстоящия нов сериал не сме споменавали нищо. Той ще се казва Dexter: Original Sin и ще разказва за самото начало на персонажа – неговото израстване при баща му Хари, както и насоките, с които той си създава своя кодекс и причина да прави това, което прави.

Остават по-малко от три месеца до премиерата и Paramount най-после решиха да зарадват феновете с първи тийзър. Той е само половин минута, но поне показва ясно какво можем да очакваме от Dexter: Original Sin.

Вижте за какво става дума:

Кадрите са прекалено малко и не е са достатъчно да си изграждаме мнение все още. Все пак Патрик Гибсън, който влиза в ролята на Декстър, доста добре докарва специфичната усмивка на Майкъл К. Хол. Рекламата също така ни показва всички познати персонажи от сериала, както и новите попълнения.

Ето какво гласи и официалното описание на сюжета:

Годината е 1991, а мястото град Маями. Сериалът ще проследи трансформацията на Декстър от ученик в сериен убиец. Когато кръвожадните му нужди вече не могат да бъдат пренебрегвани, Декстър трябва да се научи да насочва вътрешния си мрак. Под ръководството на баща си Хари той приема кодекс, предназначен да му помогне да намери и убива хора, които заслужават да бъдат елиминирани от обществото, без да привлича вниманието на полицията.Това се оказва изключително предизвикателно за младия Декстър, който точно започва стаж по криминалистика в полицейското управление на Маями.

Шоурънър на Dexter: Original Sin ще бъде Клайд Филипс. В ролите ще видим Патрик Гибсън като Декстър, Крисчън Слейтър като Хари, Патрик Демпси, Моли Браун, Джеймс Мартинес, Кристина Милиан, Алекс Шимизу, Рено Уилсън и Сара Мишел Гелар. Гласът зад кадър, който ще отразява вътрешния монолог на героя, ще бъде на оригиналния Декстър актьор Майкъл К. Хол.

Премиерата е насрочена за 13 декември в стрийминг платформата на Paramount+..

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *