Не бихме оспорили, че Black Mirror вече не е културният феномен, който беше някога. Дали това се дължи на лавинообразното увеличение на престижна телевизия, която е достъпна на публиката във всеки един момент, или пък промяна в качеството на сериала, вероятно няма лесен отговор. И въпреки че наистина всеки нов сезон на Black Mirrorизглежда не вдъхновява толкова интерес у аудиторията, колкото предишните, ние все пак смятаме, че брилянтният Чарли Брукър и неговия екип заслужават вниманието ни и насочваме поглед към сезон седем.

Новите епизоди на BlackMirror ще излязат в някакъв момент през 2025 г. и напълно стандарт,но за него не се знае почти нищо. Netflix обаче направиха страхотно обявление, като разкриха част от актьорския екип, който ще вземе участие в сериала и трябва да отбележим, че списъкът е наистина страхотен, включващ чудесни актьори, които познаваме отдавна, както и нови звезди.

Започваме изброяването с любимия ни Пол Джиамати, когото сме щастливи да гледаме в каквото и да е, а неговият типичен сух стил си представяме, че ще бъде идеален за някой от епизодите на сериала, които още носят духа на британската телевизия, откъдето тръгна всичко. Освен него обаче ще видим Ема Корин, Иса Рей, Трейси Елис Рос, Акуафина, Били Магнусен, Кристин Милиоти, Рашида Джоунс, Питър Капалди и много други. С една дума – за всекиго по нещо.

Другото обявление, което Брукър е направил до момента за сезон седем е, че в него ще бъде включен първия епизод, който е продължение на друг епизод. Иконичният USS Callister(сезон 4, епизод 1), който беше стилизиран нарочно като Star Trek, ще бъде първия сюжет, който ще получи продължение в антологията. Подозираме, че Кристин Милиоти, която беше част от оригиналния екипаж, ще се завърне именно за този епизод.

Вероятно остава още доста време, докато излезе тийзър или дори трейлър на новия сезон. Ще чакаме със сигурност особено нетърпеливо момента, в който Netflix ще изкарат резюмета на предстоящите епизоди.

Black Mirrorе създаден от Чарли Брукър, който е и изпълнителен продуцент заедно с Анабел Джоунс и Джесика Роудс.

Шестте нови епизода ще се появят в Netflix през 2025г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Друго обявление на Брукър е,че нямало да има хорър-епизоди – САМО фантастика.