Навръх Коледа „Всички пари на света“ на Ридли Скот най-накрая ще бъде показан пред широката публика и по този повод Sony разпространиха финален трейлър, който залага на положителните отзиви, които получи филмът. Вероятно знаете, че той получи и три номинации за „Златен глобус“ 2018“ – за най-добър режисьор, най-добра драматична актриса в лицето на Мишел Уилямс и най-добра поддържаща роля за Кристофър Плъмър, който, както знаете, замени Кевин Спейси в ролята на Джон Пол Гети, заради обвинения в сексуално посегателство.

Припомняме, че „Всички пари на света“ е вдъхновен от действителни събития и разказва за отвличането на 16-годишния Джон Пол Гети III (Чарли Плъмър) и за отчаяния опит на майка му Гейл Харис (Уилямс) да изтръгне парите за откуп от инатливия му дядо – нефтения магнат Джон Пол Гети (Плъмър). Когато той отказва, а Гейл получава плик с косата и отрязаното ухо на сина си, тя е принудена да прибегне до по-брутални мерки. С ценната помощ на съветника ѝ и бивш агент от ЦРУ (Марк Уолбърг), Гейл се впуска в състезание с времето, което в крайна сметка разкрива цената на любовта и превъзходството ѝ над парите.

Вижте новия трейлър.

Този път виждаме повечко от Кристофър Плъмър и трябва да признаем, че ни стои доста по-добре, отколкото в предишния трейлър, който беше първият с негово участие. И отново да кажем, че историята около отвличането на Гети III ни е доста любопитна, доволни сме от рекламите на филма и нямаме търпение да видим крайния резултат. Много ни се иска и ние да се присъединим към тези с положителните оценки.

Режисьор на „Всички пари на света“ („All the Money in the World”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Мишел Уилямс, Марк Уолбърг, Кристофър Плъмър, Чарли Плъмър, Тимъти Хътън, Ромен Дюрис и др.

Българската премиера на филма е 2 февруари.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Всички пари на света! Или рязане на уши по италиански! Въпреки трампата Спейси- Плъмър и новата сглобка ,филмът на Ридли Скот All the Money in the World (2017) работи безотказно! Познавайки отлично култовата ,седемдесетарска епоха на италианския престъпен филм и шедьоврите на Фернандо Ди Лео,Скот изпълва сюжетните линии с тунеядци, богаташи – паразити, хипита, наркомани и мазни калабрийски мафиоти за да осветли зрителя за трагичната съдба на Джон Пол Гети Джуниър – емблематичен актьор от мега култа на Вим Вендерс Der Stand der Dinge ( 1982 )! Ха ха!Големият бонус – Марко Леонарди,Чарли Плъмър и Ромен Дюрис над всички останали от актьорския състав ! Лична оценка – 8!