Много е вероятно да сме коментирали творческия потенциал на режисьора Азазел Джейкъбс около филма му с Мишел Пфайфър и Лукас Хеджис French Exit, а всъщност съвестно сме отразили новини и около предишния му пълнометражен проект The Lovers. Най-новият му филм His Three Daughters имаше своята световна премиера в програмата на фестивала в Торонто миналия септември и получи изключително вдъхновяващи отзиви.

Главните роли на три сестри в драматичната история са поверени на Кери Куун, Елизабет Олсън и Наташа Лион, а в трейлъра на филма е загатнат потенциала за експлозия в отношенията по между им – вижте!

Как да излекуваш раните в душите – задачата не е лека, а характерите на трите дами са достатъчно… особени, за да се разчита на бърз успех в опита за компромис по между им. Предлагаме на вниманието ви синопсиса на His Three Daughters, тиражиран в материалите на Торонто:

Три сестри, които не са общували от доста дълго време, се срещат отново в къщата на баща си, когато става ясно, че здравето му се влошава необратимо и те трябва да решат заедно какво да правят. Най-голямата от тях Кейти (Куун) е най-напрегната, говори скорострелно и обръща внимание на всякакви практични подробности. Рейчъл (Лион) е готова да си тръгне на момента, след като вече цяла година се е грижила за таткото. Най-малката Кристина (Олсън) изглежда готова да се разплаче и до известна степен неумело се опитва да опази мира по между им, затворени в малкия апартамент на болния баща.

His Three Daughters е изпълнен с напрежение, трогателен и забавен портрет на отношенията в едно семейство, пресъздаден с усет, разбиране, такт и талант.

Сценарист и режисьор на His Three Daughters е Азазел Джейкъбс, а освен трите дами в главните роли, в актьорския екип участват още Джей О. Сандърс, Джован Адепо, Руди Гелвън, Хосе Фибъс и Джазмин Брейси.

Netflix, които се сдобиха в Торонто с правата за разпространение в Северна Америка, ще пуснат филма в избрани киносалони на 6 септември, а от 20 септември 2024 година ще може да бъде открит и в стрийминг-платформата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *