Син рисуван таралеж в екшън – защо не?! Успехът на първите два филма, посветени на обичания от младите геймъри (и не само) извънземен свръхскоростен герой Соник, окуражава Paramount да продължат развитието на приключенията му – в предстоящия Соник: Филмът 3 (Sonic The Hedgehog 3) познатият ни ежко и приятелите му срещат Шадоу – мрачно същество с неимоверни сили, което доста прилича на Соник (и подозираме, че тази прилика ще се окаже важен елемент в развитието на сюжета и/или следващи авантюри).

Ето първи трейлър, озвучен на български език, а непосредствено след него може да видите и оригиналната му версия:

Изглежда забавно, пък и харесваме ентусиазма на Киану Рийвс, който поема предизвикателството да бъде „лошият“ в тази битка на силите. Както винаги Джим Кери е чудесен – роли, подобни на лудия Роботник, му пасват като ръкавица по мярка! Ето какво гласи официалното съобщение, което ни подготвя за очакваната среща с анимационните герои в края на годината:

През 2020 година иконичният за няколко поколения фенове на популярната серия игри на SEGA Соник направи свръхзвуковия си преход към големия екран със Соник: Филмът и резултатите бяха повече от впечатляващи – и като приходи, и като отзиви от страна на феновете и критиката. Две години по-късно Соник се завърна с продължението Соник: Филмът 2, което надхвърли предшественика си и затвърди статута на Соник като една от най-ярките образи във развлекателния бизнес.

В Соник: Филмът 3 Соник, Нъкълс и Тейлс се съюзяват отново, за да се справят с мистериозен, нов и изключително мощен противник – Шадоу (Киану Рийвс), който владее сили, с каквито не са се сблъсквали до момента. Превъзхождани във всяко едно отношение, Соник и верните му дугари трябва да направят невероятното – да потърсят помощ от стар противник, който може да се окаже единствената им възможност да спрат Шадоу и да спасят света.

Обещанията са големи; цикличността, която Paramount запазват в премиерите на всеки следващ, нов филм, е запазена – което гарантира поддържане на интереса и обновяване на потенциалната публика с още младежи, които очакват да се впуснат в свръхскоростни приключения.

Режисьор на Соник: Филмът 3 отново е Джеф Фаулър, който е отговорен и за Соник: Филмът и Соник: Филмът 2, по сценария са работили отново Патрик Кейси, Джош Милър и Джон Уитингтън. Продуценти са Нийл Х. Мориц (Бързи и яростни), Тору Накахара, Хитоши Окуно и Тоби Ашър. Ролите са разпределени между Бен Шуорц (Соник), Киану Рийвс (Шадоу), Идрис Елба (Нъкълс), Колийн О‘Шонеси (Тейлс), Джим Кери (Роботник), Джеймс Марсдън (Том Уачовски), Тика Съмптър (Мади), Наташа Ротуел, Том Бътлър, Кристен Ритър и др. 

Премиерата на Соник: Филмът 3 е на 27 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. За декември месец се събраха вече доста заглавия, а преди няколко месеца имаше 2 филма само 🙂