Няма недей! Sony не само не са приключили да ни изтезават тази година, но дето се вика, още не са започнали. След като ни предложиха един от най-лошите и безобразни филми от последния четвърт век Мадам Уеб, от студиото са заредили за октомври трета част на успешната в бокосфиса (но още по-успешната в избиването на мозъчни клетки) поредица за Венъм – Венъм: Последният танц, а за Коледа ще получим смъртоносния удар с Крейвън Ловеца, който е и във фокуса на настоящата ни новина.

Първият трейлър на Крейвън Ловеца не беше посрещнат особено добре от феновете и с право – беше излишно подробен и ясно илюстрираше редица проблеми на този род филми и конкретно на подхода на Sony към тяхната Спйдър-мен вселена. Или казано просто, беше лош трейлър. Сега получаваме нова реклама, която е доста по-адекватна, но за съжаление не променя нагласата ни за филма. Вижте.

Жалко е, че чуваме такава страхотна песен в подобен трейлър, но все пак се радваме. Това доказва, че може да има качествен подбор на музика в рекламите, защото напоследък бяхме започнали да се съмняваме. Нямам какво ново да добавим като коментар, затова няма да се повтаряме. За финал може да видите официалния синопис и два постера.

Роден в свят на власт и жестокост, животът на Сергей Кравинов (Тейлър-Джонсън) е предопределен от суровата, безпощадна ръка на баща му Николай Кравинов (Ръсел Кроу). Докато техните сложни и изпълнени с напрежение взаимоотношения се разпадат, жаждата за отмъщение кара Сергей да се превърне в нещо повече от ловец – той се трансформира в безпощадна природна сила, от която се страхуват и хора, и зверове. Ставаме свидетели на това как един човек се превръща в легенда и как една легенда се превръща в кошмар.

Режисьор на Крейвън Ловеца (Kraven the Hunter) е Дж. С. Шандор (Margin Call, All Is Lost, Triple Frontier, A Most Violent Year), а сценаристи са Ричард Уенк (Закрилникът) и дуото Арт Маркъм и Мат Холоуей (Железният човек, Мъже в черно: Глобална заплаха, Uncharted). В ролите са Арън Тейлър-Джонсън, Ръсел Кроу, Ариана ДеБоуз, Кристофър Абът, Алесандро Нивола, Фред Хечингер и др.

Премиерата е на 13 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Сони няма да се научат да правят супергеройски филми за герои и антигерои!

  2. Гледали сме много боклуци.Ще гледаме и този – плява по вятъра.
    Обаче според мен най-тъпото в цялата история е,че с участие в подобни trash movies Арън Тейлър-Джонсън май сериозно „кастрира“ шансовете си да изиграе бъдещият Бонд,Джеймс Бонд .