Отдавна познаваме Аня Тейлър-Джой и се радваме да я гледаме във всякакви роли, но може да се каже, че огромната част от масовата публика се запозна с нея в The Queen’s Gambit. След големият успех на този сериал, беше само въпрос на време да разберем за следващия проект, по който Тейлър-Джой ще работи с Netflix и сега ще разкажем именно за него.

Аня Тейлър-Джой ще продуцира и участва в главната роля в сериала How To Kill Your Family – адаптация на едноименния роман на Бела Маки, който излиза през 2021 г. и оттогава е продал повече от милион копия по целия свят. Историята на книгата разказва за Грейс, която губи всичко и решава, че е чудесна идея да избие всички членове на отчужденото си семейство.

Ето го и пълния синопсис:

Грейс има сложно семейство. Баща ѝ е Саймън Артемис – безмилостен милиардер, който се опитва да се добере и до най-високите ешалони на обществото. Тя е продуктът на мимолетна афера, която той твърди че не помни, заради което Грейс и майка ѝ цял живот са се оправяли сами. Когато майка ѝ умира, а тя е отхвърлена от хората, които уж трябва да я обичат, Грейс трансформира гнева си в нещо полезно – избиването на членовете на отчужденото си семейство по разнообразни креативни начини. Грейс се бори за дебелото си наследство и приближава границата, от която не може да се върне, но мисията й я отдалечава все повече от онова, от което наистина се нуждае.

Аня Тейлър-Джой винаги е играла героини, които, разбира се, са красиви, но имат силно изразена мрачна или тъжна страна. Нямаме никакво съмнение, че ще се впише идеално в тази роля, а както става ясно, самата тя е искала да се заеме с адаптацията на How To Kill Your Family: „в момента, в който затворих последната страница, знаех, че трябва да съм част от довеждането на тази история до екран“.

Струва ни се, че тази страст към проекта може само да доведе до успех, особено имайки предвид, че Netflix са добри в това да дават на артисти с правилната визия бюджетите, които им трябват и да не им се бъркат креативно.

How To Kill Your Family ще бъде написан и продуциран от Ема Моран (Extraordinary), която е и шоурънър.

Сериалът ще се състои от осем епизода, но все още няма обявена премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments