Едно от основните неписани правила във филмите на ужасите е да не четете непознати текстове на непознат език, ако не сте наясно с тяхното значение и последствията им. Героите в дебютния филм на Ел КалаханHead Count” изглежда не са запознати с въпросното правило и отприщват неописуем ад в националния парк „Дървото на Джошуа”.

Head Count” вече направи своята премиера през изминалата година на филмовия фестивал в Лос Анджелис. Там той дори беше отличен със специалната награда на журито за изпълнението на Ашли Морган в главната роля. Време е ужасът да бъде освободен и в останалата част на света, затова Samuel Goldwyn Films са се заели с разпространението, като премиерата е насрочена за 14 юни.

Вижте и новия трейлър:

Изключително много ни допада откриващата сцена с постепенно светващите лампи. Липсата на досадна музика, било то стряскаща или надъхваща, също е доста силен плюс за създаване на зловеща атмосфера. Всичко останало обаче изглежда сравнително стандартно и не успява да ни надъха чак толкова, че да искаме да го гледаме непременно. Все пак този трейлър създава много по-добро впечатление от предходния, който можете да гледате по-долу.

Head Count” разказва историята на група тийнейджъри, които искат да прекарат няколко спокойни дни в националния парк „Дървото на Джошуа”. Докато си разказват истории около лагерния огън, един от тях прочита странен текст в интернет. По този начин успява да призове нещо опасно и жадно за кръв. Създанието, което умее да променя своя облик, има за цел да завърши смъртоносен ритуал и нищо няма да го спре, за да изпълни задачата си. Никой не е в безопасност, защото всеки един е потенциален убиец.

Вижте и първия трейлър, с който „Head Count” дебютира на филмовия фестивал в Лос Анджелис.

Режисьор на „Head Count” e Ел Калахан, а сценарият е дело на Майкъл Надер по идея на самата Калахан. В ролите ще видим Ашли Морган, Айзък Джей, Сам Мара и други.

Премиерата е насрочена за 14 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *