„Terra Nova”

През февруари видяхме първи кадри от предстоящия фантастичен сериал, продуциран от Стивън СпилбъргTerra Nova”, чиято премиера бе многократно отлагана поради проблеми около продукцията. Тогава не бяхме впечатлени особено от това, което виждаме, при все че за секунди зърнахме два динозавъра, които са и една от основните причини да искаме да видим какво се е получило.

Сега от „Fox” дебютираха нов едноминутен трейлър, който представя историята и света, в който се развива тя, по един доста по-добър начин и като че ли в нас се заражда чувството, че това, което ни предстои да гледаме през есента, може да бъде вълнуващо.

http://www.youtube.com/watch?v=p6o-Fzg4d0Y

Определено изглежда като да има вълнуващи моменти. Само се молим те да не са единствено в пилота и после да забием в скука и семейни драми без никакъв екшън и динозаври.

150 години напред в бъдещето животът на Земята е изправен пред унищожение и за да оцелее човечеството, учени отварят портал във времето, който позволява на хората да пътуват до праисторически времена и там да търсят възможност за ново начало. „Terra Nova” – първата човешка колония отвъд портала – е обградена с опасни месоядни динозаври и десетки други праисторически заплахи, а в добавка към тях, външна сила се опитва да разруши този нов свят, още преди да е изграден напълно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. Сигурен съм, а да не кажа и че съм убеден, че няма да е скучновато, поне не и първите епизоди. 🙂

  Освен това в сравнение със всичко друго, което върви в момента…

  Абе какво да ти кажа, динозаври, пътуване във времето, не мога да искам повече.

 2. АУУУУ!!!! Не те ли е срам? 🙂 И ще ми говори, че това ти изглеждало скучно. 🙂

  Весето като загледа "Good Wife" и ме приспива от раз! 🙂 Добре, че от време на време се явява Майкъл Джей Фокс, че иначе… Damn! 🙂

  За "V" даже няма да си отварям устата. Предпочитам "Отново на 17" честно! 🙂 🙂

 3. И на мен не ми вдъхва доверие.Дано да има добра история защото ако всеки епизод ще показват как различни видове динозаври гонят хора с цел закуска,обяд или вечеря,мерси но ще пропусна.

  Или пък всеки епизод да показват борбата за надмощие на двете групи но които са се разделили заселниците с различни лидери и от време на време гонка с някой динозавър,отново мерси но ще пропусна!!!!

 4. @DeMiro

  Will do! 🙂

  @Ivcho

  А ти какво искаш да показват?

  История от рода, тате не дойде да ме гледа на мача в училище? Аре, моля ти се! Искаме динозаври всеки епизод! 🙂

  И ако играеше Меган Фокс, друга песен щеше да пееш! 🙂