Може да се каже, че някои от нас са „болни“ фенове на Пришълеца и колкото и разочарования да видим в поредицата, пак ще тръпнем в очакване на следващия филм, с надеждата да ни изкефи поне малко (дори и ние не сме чак толкова скъсали с реалността, че да се надяваме да бъде и наполовина толкова добър, колкото първите два). В този ред на мисли, не е изненадващо, че нямаме търпение за Пришълецът: Ромул (Alien: Romulus) и стискаме палци режисьорът Феде Алварес да успее да повтори това, което направи с чудесния римейк на Злите мъртви.

По наше мнение, вече видяхме достатъчно трейлъри на филма, но както знаете, в днешно време студиата обичат да практикуват „рекламен излишък“ (можем да го наречем и „рекламна порнография“) и да ни заливат с купища материали, които освен да разкажат целия филм и да ни развалят и малкото изненади, друго не правят, и случаят с Пришълецът: Ромул не е различен. Вчера дебютира „финален“ трейлър, който идва напълно излишен, но пък феновете, на които не им пука за спойлъри, може да останат доволни, тъй като предлага един-два нови интересни кадъра, а броени дни преди това се появи и поглед зад кадър, в който Феде Алварес и звездата на филма Кейли Спейни споделят подробности за хорър естеството на филма. Вижте ги заедно с един ТВ спот, гарантиращ, че ужасът е по-голям на IMAX.

Без допълнителни коментари сме – имаме надежди и чакаме филма. Предлагаме ви официалния синопсис, а веднага след него ще откриете и български постер.

Действието на Пришълецът: Ромул се развива между това на емблематичните първи два филма от поредицата – ненадминатите класики Пришълецът на Ридли Скот и Пришълците на Джеймс Камерън – и ни запознава с младия екипаж на космически кораб, който изследва най-затънтените кътчета на изоставената космическа станция „Ренесанс“, където се изправя лице в лице с най-ужасяващата форма на живот във Вселената.

Режисьор на Пришълецът: Ромул(Alien: Romulus) е Феде Алварес (Не дишай, Злите мъртви), който е и сценарист заедно с Родо Саягуес (Не дишай 2), по образи създадени от Дан О’Банън и Роланд Шъсет. Продуценти са Ридли Скот, Майкъл Прус и Уолтър Хил, а в ролите са Кейли Спейни, Изабела Мърсед, Арчи Рено, Дейвид Джонсън, Спайк Фърн и др.

Премиерата е на 16 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *