Psycho Killer Qu’est-ce que c’est?

С (леко) зловещ кавър на „Talking Heads“ и с присъствието на Марк Уолбърг, Мишел Докъри и Тофър Грейс в едно маломерно витлово самолетче легендата Мел Гибсън се завръща на режисьорския стол. Вероятно е трудно да бъдат пренебрегнати всичките му „изцепки“ – расистки, сексистки, антисемитски коментари и разнообразни обвинения в непристойно поведение, но след като движението #MeToo не присъства с първоначалната си сила и категоричност в общественото пространство, Гибсън и агентите му явно са решили, че е време да популяризират следващия му режисьорски проект – Flight Risk.

Филмът явно вече е готов, след като в мрежата се появи трейлър.

Този изпълнен с напрежение трилър, чието действие се развива в неудобни за ръкопашен бой пространства, проследява кошмара на едно пътуване – офицер от авиацията придружава окован беглец, който трябва да бъде изправен пред съда за свидетелски показания, но… пилотът на малката летателна машина се оказва въоръжен и доста опасен наемен убиец. Защо трябва да прекосят ледената пустиня на Аляска и как се покачва напрежението в самолета, за да се стигне до опасния за всички присъстващи конфликт – това ще разберат онези храбри зрители, които решат да се доверят на разказваческите умения на режисьора Мел Гибсън.

Сценарият на Flight Risk е написан от Джаред Розенберг, а екипът на продуцентите и изпълнителните продуценти би могъл да запълни 20 местен самолет! Тук ще споменем само основните продуценти – Джон Дейвис, Джон Фокс, Брус Дейви и самият Гибсън. Актьорите са само трима, като не може да не отбележим, че Уолбърг и режисьорът са се примирили с нелепо набръчкано чело, към което отдел „Грим и перуки“ на филма можеха да подходят с по-голямо внимание…

Филмът е продукция на Icon и Davis Entertainment Company; представя се и разпространява от Lionsgate в партньорство с Media Capital Technologies / Hammerstone Studios.

Премиерата на Flight Risk по кината е предвидена за 18 октомври 2024 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Това с челото на героя на Уолбърг ми дойде като изненада, наистина е нелепо, вместо това можеха просто да му обръснат главата отколкото да му правят плешиво петно. Какъв пропуск от страна на режисьор като Гибсън, който ни дари с филми като „Апокалипто“ и „Възражение по съвест“!